Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Δεν μας χ...ις ρε ΝΤΑΛΑΡΑ με τους εκβιασμούς των τοκογλύφων σου...




Δυσπιστεί και ο ...Τσαρλς Νταλάρα για το αν η Ελλάδα θα καταφέρει να εφαρμόσει και μετά ...τις εκλογές, όσα ψήφισε και υπόσχεται στους διεθνείς δανειστές της,προκειμένου να λάβει το δάνειο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ . Τους νοιάζει πάρα πολύ η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές όπως φαίνεται καθαρά από τις απίστευτες αντιδημοκρατικές δηλώσεις Σόϊμπλε και τώρα του ...Νταλάρα.
Στο μηναίο δελτίο Capital Markets Monitor ,που διανέμει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο-IIF προς επενδυτικές τράπεζες, ενημερώνει για τις πιθανότητες επιτυχίας του ελληνικού σχεδίου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:
  • «Στην Ελλάδα το νέο πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, και κατά πάσα πιθανότητα θα εγκριθεί από όλα ενδιαφερόμενα μέρη ,μετά τη συνεδρίαση της Ευρωομάδας στις 15 Φεβρουαρίου» ..
  • Η έγκριση της συνέχισης της λιτότητας έγινε σε μία ατμόσφαιρα ισχυρής κοινωνικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και δυσπιστίας απέναντι στην υπόλοιπη Ευρωζώνη και στην Τρόικα.
  • Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο μη εφαρμογής του προγράμματος, ιδίως καθόσον ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας αναμένεται να μειωθεί έως και κατά 5% φέτος, και αφού έχει συρρικνωθεί συνολικά κατά 13% τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Το γεγονός επίσης ότι τα φορολογικά έσοδα στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 7% τον Ιανουάριο, αντί αύξησης κατά 8,9% που είχε προβλεφθεί, δείχνει δυναμική διολίσθησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου