Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Γερμανία και η παρέα της ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ανοιχτά την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης και Ευρώ


Ξεδιάντροπα  η Γερμανία  της Μέρκελ μαζί με τις  χώρες -δορυφόρους της  ετοιμάζονται να  ... στραπατσάρουν  την Ευρώπη. Αυτήν  την φορά  ως κατακτητές  επιδιώκουν  να πάρουν το αίμα τους  πίσω, μέσω του  Δ΄Οικονομικού Ράϊχ. Εκεί που απέτυχαν οι γερμανικές  πολεμικές  μηχανές (σε ΔΥΟ Παγκόσμιους Πολέμους) αφού είχαν σκορπίσει τον  ΟΛΕΘΡΟ  , τώρα με την  ανόητη οικονομική πολιτική της ελπίζει  να  πάρει τη ρεβάνς..
Το  57% των Γερμανών  μάναντζερ εταιρειών -σύμφωνα με δημοσκόπηση-  ζητάει η Ελλάδα να ...εγκαταλείψει το ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή!
Την ίδια ώρα ο Φραντς Φέρενμπαχ ,Δ/νων  σύμβουλος της γνωστής  εταιρείας Bosch   ζήτησε  κυνικά:
  •  " η Ελλάδα να βγει  όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη και αν χρειαστεί να... εξαναγκαστεί " ...
Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του Bloomberg στο οποίο  υπογραμμίζεται:
  •  «H Ευρώπη ετοιμάζει το διαζύγιό της με την Ελλάδα»
Αλλά , και το μεσημέρι , ο υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος ,ενημερώνοντας  τον κ. Παπούλια, παραδέχθηκε  φωναχτά:
  • "Στην Ευρωζώνη είναι αρκετοί αυτοί που δεν μας θέλουν πια και πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς μπορούμε να μείνουμε μέσα στην Ευρωζώνη" {...} Είναι πάρα πολλοί αυτοί που παίζουν με την φωτιά. Παίζουν με την φωτιά και διεθνώς και στο εσωτερικό. Άλλοι παίζουν με πυρσούς και άλλοι παίζουν με σπίρτα. Αλλά ο κίνδυνος είναι εξίσου μεγάλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου