Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις ήταν στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά το βράδυ του φόνου στο Κερατσίνι!!!!

Ο Γ.Ρουπακιάς

Νέα στοιχεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα., στο Κερατσίνι.΄Οπως γράφει tovima ,σύμφωνα με τα εντυπωσιακά στοιχεία που έχει καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ και προέρχονται από αναλύσεις κλήσεων, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, το μοιραίο βράδυ , ήταν τουλάχιστον άλλα δύο άτομα μαζί του που είναι ήδη ανάμεσα στους κατηγορουμένους και συλληφθέντες για την αιματηρή δράση της Χρυσής Αυγής.
 Διάλογοι που αποκαλύπτουν τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Από αυτά που έχει καταγράψειι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη δολοφονία του 34χρονου τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης ακούγονται να εκφράζουν την ανακούφισή τους για την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά. Οπως γραφει tovima ο δράστης δεν ενέπλεξε οποιονδήποτε άλλον στην εγκληματική επίθεση των «χρυσαυγιτών» το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.
Παράλληλα όπως φαίνεται λίγες ώρες μετά το έγκλημα επικοινωνούν μεταξύ τους και με κορυφαία στελέχη του κινήματος και ακούγονται να συνεννοούνται να πετάξουν όπλα ή άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία από τα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου