Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χονδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον επικεφαλής των ευρωελεγκτών της τρόικας


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, που βρίσκεται στην Αθήνα ως επικεφαλής της επιτροπής του της επιτροπής που ελέγχει τα ...πεπραγμένα της τρόικας.
Με  δηλώσεις του  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε, ότι στη συνάντηση που είχε για περισσότερο από μία ώρα με τον κ. Τσιπρα στο Στρασβούργο, στις 11 Δεκεμβρίου, «τον ρώτησα ποια είναι η εμπειρία του ως ηγέτη της αντιπολίτευσης, ποιοι οι στόχοι του, οι προτάσεις του» και επί μία ώρα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης δεν έλεγε τίποτα.
Ο κ. Κάρας συμπλήρωσε πως το μόνο που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλει να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. «Καμία κριτική άλλης μορφής, πρόσθεσε ο κ. Κάρας, «το μόνο που είπε είναι ότι θα μας στηρίξει στην έκθεση μας...».
Εξάλλου 
ο ευρωβουλευτής Χοάνγκ Γκοτς υπογράμμισε:

«Αν δεν γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, θα έχετε πολιτικές λιτότητας για δεκαετίες»,Νωρίτερα ελίχε σχολιάσει πως «η αίσθηση πολλών Ελλήνων είναι ότι η κυβέρνηση πήρε αποφάσεις με το πιστόλι στον κρόταφο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου