Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Βίκυ Βλαχώνη, η Ελληνίδα που κάνει βεντούζες στο Χόλιγουντ !



Δεν υπάρχει καμιά μορφή πόνου που να «αντιστέκεται» στη Βίκυ Βλαχώνη, η οποία έχει κάνει βεντούζες στη Γκουίνεθ Πάλτρου, τον Ντι Κάπριο και την Κάμερον Ντιάζ.
Η Βίκυ Βλαχώνη γεννήθηκε στην Αθήνα, σε ένα αθλητικό και προσανατολισμένο στην υγεία οικογενειακό περιβάλλον. Στα 18 της έφυγε από την Ελλάδα για να κάνει σπουδές οστεοπαθητικής στο Λονδίνο και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που πήραν μεταπτυχιακό από το European School of Osteopathy.

Η Βίκυ ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα της στη μυοσκελετική δουλεύοντας στις πιο διάσημες ολιστικές κλινικές του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένης της Hale Clinic και στο Integrated Medical Centre, κάνοντας θεραπεία σε χορευτές από το Βασιλικό Μπαλέτο και των μεγάλων θεατρικών παραγωγών τουWest End, όπως Cats και The Lion King.

Δημιούργησε το δικό της ιατρείο, το 2001, συνδυάζοντας μια ποικιλία ολιστικών θεραπειών και μεθόδων, οι οποίες περιλαμβάνουν εξατομικευμένα μέτρα και πρακτικές για την ανακούφιση και την απελευθέρωση του σωματικού,συναισθηματικού και ψυχικού πόνου.

Τα μακροπρόθεσμα, βιώσιμα αποτελέσματα της θεραπείας της, την έχουν κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, έχει αποκτήσει ένα αφοσιωμένο πελατολόγιο, συμπεριλαμβανομένων των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα του κόσμου των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και της τέχνης.

Σήμερα, η Βίκυ εφαρμόζει τις πρακτικές της στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, όπου ζει με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της.


Για περισσότερα  και ενδιαφέροντα στοιχεία στο thetoc.gr , απ΄ όπου  το κείμενο και οι φωτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου