Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

"Ο Θεός κλαίει για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών" είπε ο Πάπας , αλλά οι χιλιάδες παιδεραστές Επίσκοποι της Καθολικής εκκλησίας δεν ρίχτηκαν στην κόλαση ούτε οδηγήθηκαν στη φυλακή για τα περισσότερα από εκατό χιλιάδες θύματά τους ...

Χιλιάδες Παιδάκια  στην κόλαση,  από  παιδεραστές  Καθολικούς  κληρικούς...

Μεγαλειώδεις  υποδοχές  για τον Ποντίφικα  στις ΗΠΑ.
Σαν  ροκ σταρ  τον υποδέχθηκαν σε ορισμένα   μέρη...
Ο  Πάπας  Φραγκίσκος  γνώρισε  πολλές τιμές   σ΄αυτό το ταξίδι....
Οι  πέριξ αυτού παρατρεχάμενοι  του Βατικανού έτρεμαν  μην και τον πλησιάσουν   θύματα  σεξουαλικής κακοποίησης  από  μεγαλόσχημους  κληρικούς  της Καθολικής  εκκλησίας..
Και δεν μιλάμε   για λίγα  θύματα .
Μιλάμε  για  περισσότερα  από ...εκατό χιλιάδες  παιδάκια που βιάστηκαν  και  γενικότερα   κακοποιήθηκαν   σεξουαλικά  από Καθολικούς  ιερωμένους  ,
σύμφωνα με  ΄Εκθεση , που παρουσιάστηκε σε ένα συνέδριο στο Βατικανό το 2012 !...

Ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με θύματα παιδεραστών ιερωμένων και δεσμεύτηκε να θέσει προ των ευθυνών τους όλους όσοι ευθύνονται για την κακοποίηση ανηλίκων και την προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων αυτών, δήλωσε ο ίδιος από τη Φιλαδέλφεια όπου βρίσκεται σήμερα, κατά την τελευταία ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

"Ο Θεός κλαίει για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών" είπε ο 78χρονος ποντίφικας απευθυνόμενος σε επισκόπους της Καθολικής Εκκλησίας. Ζήτησε να υπάρξει πιο στενή επιτήρηση ώστε "να διασφαλίσουμε ότι η νεολαία μας είναι προστατευμένη και ότι όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν" για τις πράξεις τους.
Και πέραν τούτου  ου....

Το 2002 άρχισαν οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από ιερείς και επισκόπους στις ΗΠΑ, αλλά και τη συγκάλυψη των γεγονότων, και το σκάνδαλο πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που συγκλόνισε την Καθολική Εκκλησία. Οι οργανώσεις των θυμάτων καταγγέλλουν ότι η Εκκλησία δεν έκανε αρκετά για να ρίξει φως στην υπόθεση και να τιμωρήσει τους υπευθύνους"Ο Θεός κλαίει για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών" είπε ο Πάπας ,  αλλά οι χιλιάδες  παιδεραστές  Επίσκοποι της Καθολικής  εκκλησίας  δεν   ρίχτηκαν   στην  κόλαση ούτε οδηγήθηκαν   στη  φυλακή  για  τα περισσότερα από  εκατό χιλιάδες θύματά τους ...ειδικοί σε ασφαλιστικά θέματα ανέφεραν ότι ακόμη και 100.000 παιδιά μπορεί να έπεσαν θύματα παιδεραστών ιερωμένων.
Νωρίτερα, ο Φραγκίσκος συνομίλησε επί μισή ώρα με τρεις γυναίκες και δύο άνδρες που όταν ήταν παιδιά έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από κληρικούς, εκπαιδευτικούς ή μέλη της ίδιας της οικογένειάς τους, διευκρίνισε το Βατικανό με ανακοίνωσή του.
Πηγή στοιχείων :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου