Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Σαφάρι Pokemon προσφέρουν τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και τριήμερα «κυνηγιού».

Σαφάρι Pokemon προσφέρουν τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και τριήμερα «κυνηγιού»!!!

Περισσότεροι από 2.000 «ειδικοί» στο γνωστό Pokemon Go έκαναν μέσα σε λίγες μέρες αίτηση για να γίνουν «οδηγοί» σε ομάδες παικτών, παθιασμένων με το παιχνίδι, που θα λάβουν μέρος στο «κυνήγι» των εικονικών πλασμάτων που οργανώνει ένα τουριστικό γραφείο.

Η εταιρεία Junior Travel, που εδρεύει στη Γρανάδα, ελπίζει ότι θα επωφεληθεί από την παγκόσμια φρενίτιδα για το παιχνίδι. Την περασμένη Πέμπτη ανήρτησε μια μικρή αγγελία ζητώντας να προσλάβει έμπειρους παίκτες (θα πρέπει να έχουν φτάσει στο 20ό από τα 40 επίπεδα του παιχνιδιού) για να εργαστούν ως «οδηγοί» άλλων παικτών, ακολουθώντας τους από τη μια ισπανική πόλη στην άλλη.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας, Αντόνιο Μπαράγκαν, μολονότι το ημερομίσθιο θα είναι μόλις 30 ευρώ, έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερες από 2.000 αιτήσεις. «Λαμβάνουμε τρία-τέσσερα βιογραφικά το λεπτό. Το παιδί που έχει αναλάβει τον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού έχει εξαντληθεί», είπε.

Η Junior Travel προτείνει στους παίκτες να τους μεταφέρει με πούλμαν από τη μία πόλη στην άλλη, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο και συγκεκριμένα την Ανδαλουσία. Οι «σύμβουλοι» θα αναλάβουν να καθοδηγούν τις ομάδες των 25-30 παικτών που θα πληρώνουν 18-43 ευρώ την ημέρα ο καθένας για να συμμετάσχουν στο κυνήγι των τεράτων μέσω smartphones.

Υπάρχουν και άλλες ισπανικές εταιρείες που σχεδιάζουν να επωφεληθούν από την μανία του Pokemon Go. H Felices Vacaciones («Καλές διακοπές») προτείνει στον ιστότοπό της ένα «σαφάρι Pokemon Go» στις ΗΠΑ. Η εκδρομή διαρκεί 11 νύχτες, στοιχίζει 1.695 ευρώ και περιλαμβάνει μεγάλες πόλεις όπως το Λας Βέγκας, το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. H Weekendesk, προσφέρει «τριήμερες ποκεμονικές αποδράσεις» σε διάφορα ξενοδοχεία στα ισπανικά παράλια.
Πηγή: www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου