Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η Σούζαν Σαράντον προκαλεί σοκ για τον λόγο που δεν θα ψηφίσει την Χίλαρι




Αρνείται να ψηφίσει υπέρ της Κλίντον η ηθοποιός, λέγοντας με μάλλον μη κόσμιο τρόπο ότι ζητούμενο δεν είναι να εκλεγεί πρόεδρος μια οποιαδήποτε γυναίκα.
Αρνείται να ψηφίσει υπέρ της Χίλαρι Κλίντον η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια Σούζαν Σαράντον, λέγοντας με μάλλον μη κόσμιο τρόπο ότι ζητούμενο δεν είναι να εκλεγεί πρόεδρος μια οποιαδήποτε γυναίκα, τονίζοντας ότι για την προεδρία πρέπει να βρεθεί “η σωστή γυναίκα”.


“Θέλω την σωστή γυναίκα. Υπάρχουν σπουδαίες γυναίκες που θαυμάζω και οι οποίες ηγήθηκαν των χωρών τους” δήλωσε η 70χρονη ηθοποιός στην εκπομπή Newsnight του BBC και πρόσθεσε: “Εσεις στην Αγγλία είχατε μια γυναίκα πρωθυπουργό .Δεν ξέρω αν σας άρεσε αλλά εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω με τον... κόλπο μου. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο”. Εσπευσε μάλιστα να τονίζει ότι δεν θα ψηφίσει ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οταν πιέστηκε από τον βρετανό δημοσιογράφο να πει για ποιον λόγο αρνείται να υποστηρίξει ένας από τους δύο υποψηφίους η Σαράντον απάντησε ότι οι ΗΠΑ έχουν βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση πολιτικά ακριβώς επειδή οι πολίτες επί πάρα πολλά χρόνια πάντα για το λιγότερο κακό και τάχθηκε υπέρ του τερματισμού του δικομματισμού με την δημιουργία νέων παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου