Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ο Μπογδάνος το παίζει ...προφήτης.Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού προέβλεψε και την νίκη Τραμπ!Προφήτης Μπογδάνος ;;
Κι όμως, όταν όλοι έδιναν Χίλαρι, με άρθρο του στην ιστοσελίδα marketnews, ο ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Τραμπ φαβορί και να υποστηρίξει ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων θα έπεφταν για ακόμα μια φορά έξω.

«Το να μη συμβεί στις ΗΠΑ εκείνο που βλέπουμε παντού θα είναι μάλλον έκπληξη. Όποτε και οπουδήποτε έχουν κληθεί να αποτυπώσουν εκλογική πρόθεση σε πρώτη αναμέτρηση με μεγάλο ''αντισυστημικό'' πόλο τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων πέφτουν έξω. Συνέβη στην Ελλάδα επανειλημμένως, συνέβη στο Ηνωμένο Βασιλειο, μέχρι και πρόσφατα στο Βερολίνο. Δεν έχει σημασία, αν λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, BREXIT, ή AFD. Η ''αντισυστημική'' επιλογή αποδεικνύεται μαζικότερη από την πρόβλεψη. Έχουν, αλήθεια, οι Αμερικανοί μετρητές ανακαλύψει κάποιαν ασφαλέστερη ερευνητική μέθοδο; Έχουν υπολογίσει τις αναγωγές όσων δεν αποκαλύπτουν, ή δεν παραδέχονται την ψήφο τους; (Η νίκη Τραμπ) ίσως είναι το επικρατέστερο σενάριο», κατέληγε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Το ενδιαφέρον είναι, ότι με ανάρτησή του στο facebook μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟ την Κυριακή, ο δημοσιογράφος είχε αστειευτεί με μια εικόνα του που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με τον εξής τρόπο:

Προφήτης Μπογδάνος, απλά τυχερός, ή τελικά ένας λογικός άνθρωπος;Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου