Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Μελάνια Τραμπ: Οι γυμνές φωτογραφίες της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ,που αποθεώνει το Internet!




Είναι κομψή, σέξι, όμορφη και πολύ σύντομα θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ...

Αυτά και μόνο θα ήταν αρκετά για να βάλουν φωτιά στο Internet, αλλά η Μελάνια Τραμπ έχει κι άλλους κρυμμένους θησαυρούς για τους θαυμαστές της. Άλλωστε, πριν βρεθεί στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, υπήρξε μοντέλο, με ιδιαίτερα τολμηρές φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της.

Το διάσημο μοντέλο έχει ποζάρει αρκετές φορές και έχει εντυπωσιάσει με το θάρρος, αλλά και τις τέλειες αναλογίες της.





Η γυμνή φωτογράφιση στο GQ το 2000 είχε κάνει μεγάλο ντόρο. Η φωτογράφιση είχε γίνει δυο χρόνια μετά τη γνωριμία με τον νέο Πλανητάρχη και μόλις 5 χρόνια πριν από τον γάμο τους.


Ενώ, και οι παλιές φωτογραφίες από το France's Max Magazine.το 1997 ξαναήρθαν στο φως της δημοσιότητας και φιγούραραν στο εξώφυλλο της New York Post, προκαλώντας σχόλια για μισογυνισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Για δυο συνεχόμενες μέρες, μάλιστα, η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδη γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από την εποχή που ήταν μοντέλο. Ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, Τζέισον Μίλερ είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει “τίποτε ενοχλητικό” σε αυτές τις φωτογραφίες: “Πρόκειται για μία ωραία γυναίκα”.






Πηγή:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου