Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ψάχνουν παρουσιαστές για να λένε γυμνοί τις ειδήσεις !


Κάστινγκ για νέους, επίδοξους παρουσιαστές ειδήσεων κάνει ένα καναδικό σάιτ. Η προϋπόθεση; Να μην ντρέπεστε να καλύπτεται το ειδησεογραφικό ρεπορτάζ, γυμνοί καθώς πρόκειται για την ιστοσελίδα «Γυμνές Ειδήσεις» (Naked News).
Η αμφιλεγόμενη καναδική ιστοσελίδα επικαιρότητας κάνει οντισιόν για επίδοξα νέα ταλέντα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων και αν τυχόν επιλεγούν θα ενταχθούν στο δυναμικό των γυμνών παρουσιαστών και δημοσιογράφων της ιστοσελίδας.



Ο παραγωγός του Naked News, Λούκας Τάιλερ δήλωσε: 
  • «Θέλουμε να επεκτείνουμε την ομάδα μας με νέους παρουσιαστές και δημοσιογράφους για τις καθημερινές εκπομπές αλλά και για τα Σαββατοκύριακα. 
  • Μας ενδιαφέρει αν βρούμε φρέσκα πρόσωπα που θα ήθελαν την μοναδική ευκαιρία να εμφανιστούν σε κάποια εκπομπή μας και ίσως να ξεκινήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας».
Οι υποβολές των βιογραφικών μπορούν να μεταφορτωθούν στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Naked News ή στο NakedNews.com.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν έναν σύντομο μονόλογο μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
Όσοι ενδιαφέρονται, έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου για να αποστείλουν το βιογραφικό τους και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν λίγο αργότερα.
Πηγή: iefimerida.gr ,30.03.18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου