Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ τάκανε θάλασσα με τους υποψηφίους του στη μειονότητα.΄Ερχεται (;) και η ...απομάκρυνση του Δ.Χριστόπουλου που χαρακτηρίζει τη μειονότητα " ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα”


Τάκανε  θάλασσα
ο  ΣΥΡΙΖΑ  με την ...επιλογή   των υποψηφίων του στη Θράκη .
Κι αν πάει μ΄αυτή τη  ...ρότα  , ας σκεφθούμε  αν είναι ικανός 
να κυβερνήσει.
Γιατί , έρχεται κι άλλη ...απομάκρυνση  υποψηφίου του , του  Δ.Χριστόπουλου (φωτό), που ουσιαστικά λέει ,πως η  μειονότητα  " ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα” !!!
Γεια  σου Αλέξη με τις  ...επιλογές !!!

Ειδικότερα:
1. Οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών θα απασχολήσουν κυρίως την σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος μετά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται πιθανό, ότι κατά τη συνεδρίαση θα τεθεί και θέμα απόσυρσης και της υποψηφιότητας του Δημήτρη Χριστόπουλου (φωτό)  και αντιπρόεδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του  σύμφωνα με τις οποίες  ..."η μειονότητα  είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα”, και πως "ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν”, και ότι "δούλεψε για να αποσυρθεί η υποψηφιότητά της" !!!. 
2. Χθες , Τετάρτη παραιτήθηκε από το ψηφοδέλτιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη Αχμέτ Κουρτ, μετά τη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφιών του με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί αλλά και τη στήριξη του στο εθνικιστικό μειονοτικό κόμμα.

3. «Είμαι Ρομά Ελληνίδα και προσπαθώ για τα θέματα των Ρομά. Και οι τοπικοί άρχοντες μας πολεμάνε, και το τούρκικο προξενείο... Έχουμε ταυτότητα οι Ρομά, ευχαριστούμε τους άλλους δεν θα πάρουμε...» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Σουλεϊμάν Σαμπιχά.
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου