Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΣΟΚ :σταύρωση ανταρτών από φανατικούς ισλαμιστές στη Συρία για ...παραδειγματισμό



Εγκληματίες πολέμου: μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε
Σταυρώνουν  αντάρτες ....
Γιατί μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες από τη σταύρωση δύο ανδρών σε κεντρική πλατεία της Ράκα στη Βόρεια Συρία.
Οι δύο νεαροί άνδρες διακρίνονται με δεμένα τα μάτια και με αιματοβαμμένο το κεφάλι, ενώ ο ένας εκ των δύο φέρει πλακάτ που γράφει: «Αυτός εδώ πολέμησε τους μουσουλμάνους και πυροδότησε εκρηκτικά σε αυτό το σημείο».
Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες ελήφθησαν από περαστικούς, οι οποίοι στη συνέχεια τις ανήρτησαν στο Twitter σαν να επρόκειτο για αξιοθέατο. 
Μάλιστα, σε κάποιες από τις λήψεις απεικονίζονται πολίτες που περπατούν δίπλα από τους νεκρούς, αλλά και κάποια παιδιά που παρατηρούν τις σορούς των νεαρών και φαίνονται απόλυτα εξοικειωμένα με την ιδέα του θανάτου και δη, της σφαγής.



Λίγες ημέρες αργότερα, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) ανέλαβε την ευθύνη για τη σταύρωση και την εκτέλεση άλλων πέντε  ανθρώπων στην περιοχή, τονίζοντας ότι τα θύματα είχαν εμπλακεί σε .... υπόθεση κατασκοπίας και.... απόπειρα δολοφονίας των επικεφαλής του ΙΚΙΛ.!

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου