Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην Κορέα !

Παγκόσμιο Κωπηλασίας: Χρυσή και αργυρή λάμψη για την Ελλάδα
 Να κι ένα  ευχάριστο  νέο , που μας ήρθε  από τη μακρινή Κορέα. 
Η ελληνική ομάδα κωπηλασίας κατέκτησε σήμερα το πρωί ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο , στους αγώνες στη λίμνη Ντανζεόν της Κορέας
΄Οπως αναφέρουν tanea.gr  " δυο ελληνικά πληρώματα κατέκτησαν δυο μετάλλια ένα χρυσό κι ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στην λίμνη Ντανζεόν.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το τετραπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών. Παγκόσμιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας , Σπύρος Γιάνναρος και Παναγιώτης Μαγδανής, με τους δύο τελευταίους να συμμετέχουν το Σάββατο το πρωί σε έναν ακόμα τελικό, αυτόν του διπλού σκίφ ελαφρών βαρών..".
Λίγο νωρίτερα στο κορυφαίο καλοκαίρι της ζωής της (πραγματικά ονειρεμένο) η Κατερίνα Νικολαΐδου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εφετινή της παρουσία με ένα ακόμα (τέταρτο συνολικά) μετάλλιο. Αυτή τη φορά η πρωταθλήτρια από την Κατερίνη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών και μάλιστα αν και αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη από την ηλικία της κατηγορία !

Τα ξημερώματα ο Νίκος Αφεντούλης αγωνίστηκε στον τελικό Γ΄ του σκιφ ελ βαρών όπου κατέλαβε την 2η θέση και κατετάγη 14ος στον κόσμο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου