Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συναγερμός, με το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος τον Σεπτέμβριο ή για να "σφίξουν οι κώλοι" ;

Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει πληροφορίες και ενδείξεις για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, με στόχο πρόσωπο από τον τομέα της οικονομίας.
Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», και σύμφωνα με το  δημοσίευμά της οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή μετά από πληροφορίες που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει σχέδιο για τρομοκρατική επίθεση μέσα στον Σεπτέμβριο, μήνα τον οποίο θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη η Τρόικα.
Και στο  πλαίσιο αυτό, επανασχεδιάζονται και ενισχύονται υπό το πρίσμα αυτής της απειλής τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους όπου μετακινούνται τα στελέχη της τρόικας αλλά και ΄Ελληνες παράγοντες του οικονομικού τομέα.

Αυτά κατά το
"αποκλειστικό" ρεπορτάζ  της  εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" .

  • Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι θα  υπάρξει "τρομοκρατικό χτύπημα"  ή το αντίθετο.
  • Κι ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα, πως αυτά δεν  διαρρέονται  προκειμένου  "να σφίξει ο κώλος "  των  αγρίως  φορολογουμένων πολιτών  και να μην διανοηθούν  να  κατεβούν σε  γενικευμένες  κινητοποιήσεις από το Σεπτέμβριο και μετά , τώρα που ...τελείωσαν και οι "διακοπές"  στο σπίτι του πατέρα ή του παππού ή του κουμπάρου...

Γι΄αυτήν την εικόνα  μιλάμε, και για τα  εξάσφαιρα του υπουργείου Οικονομικών ,που στέλνουν απανωτά  ειδοποιήσεις  για  φόρο Α, για  φόρο Β΄ ,για  φόρο Γ΄ , για άλλους τόσους  ...αναδρομικούς φόρους ...

Μέσα  σε  ένα μήνα καλείσαι  να πληρώσεις όσα  δεν βγάζεις στο εξάμηνο...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου