Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ακραία παιχνίδια της κυβέρνησης με τη φασίζουσα θεωρία των "δύο άκρων"¨...




Ακραία κυβερνητικά παιχνίδια με  την φασίζουσα  "θεωρία  των  δύο άκρων" .
Βγήκε πρώτα  ο πρώην αριστερός  και νυν  έμπιστος  σύμβουλος  του πρωθυπουργού  Α.Σαμαρά , ο  βουλευτής Επικρατείας  Χρύσανθος Λαζαρίδης  για να  ...αναπτύξει  στο  ελληνικό κοινό τη θεωρία  για τα  δύο άκρα...
Εγινε  αναταραχή , την καταδίκασε  ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...
Και τότε  βγήκε  με το διάγγελμά του  ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς  ουσιαστικιά για να "στρογγυλέψει" τα πράγματα . Γιατί  σε διαφορετική  περίπτωση , θάπρεπε να  απορρίψει και καταδικάσει καθαρά  την ...άποψη  Λαζαρίδη !
Δεν τόκανε...Αυτό οδηγεί στο  συμπέρασμα ,ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει χαράξει  πολιτική για τα "δύο άκρα.,.." Και πως ο Χρ. Λαζαρίδης  βγήκε και τόπε  για να υπάρξει η  απαραίτητη  ...ζύμωση.

Και πριν κλείσει 24ωρο  βγαίνει   σώγαμπρος στη  ΝΔ  , υπουργός Υγείας  ΄Αδωνις  Γεωργιάδης για να  τα ρίξει  πάλι στο  ...ΣΥΡΙΖΑ  !
Με δηλώσεις του στο Mega, σήμερα το πρωί, ο ΄Αδωνις είπε :
  • “Ο Λαζαρίδης είπε και καλώς το είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε με τη βία. 
  • Η άκρα αριστερά στην Ελλάδα έχει φτιάξει παραστρατιωτικές ομάδες εδώ και δεκαετίες” 
  • “αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι πρέπει να τελειώνουμε με τη βία, να το αποδείξει εμπράκτως στο εσωτερικό του”. 
Κατόπιν τούτου η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη οφείλει να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη και να της προσκομίσει τα στοιχεία που φαίνεται πως διαθέτει για τις "παραστρατιωτικές οργανώσεις" της Αριστεράς!

Για να ...βοηθήσουμε τον ΄Αδωνι στη ...συλλογή των στοιχείων , δημοσιεύουμε  δύο φωτογραφίες - Ντοκουμέντα ,που μπορεί να τις  αξιοποιήσει όπως νομίζει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου