Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Το νέο παλάτι των Beckham , και η ανθρώπινη ματαιοδοξία...




Παλάτι και ...ανθρώπινη ματαιοδοξία πάνε  παρέα.
Οκτώ υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, έναν καταρράκτη, κρυφή πόρτα πίσω από μια βιβλιοθήκη, μυστική σήραγγα εισόδου και πολλά άλλα θα περιλαμβάνει το... Beckingham Palace.
Πρόκειται για το νέο ....σπίτι (άνω) της οικογένειας Μπέκαμ στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Κένσινγκτον.
  •  Για την αγορά του δαπάνησαν 30 εκατομμύρια λίρες ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα 
  • η ανακαίνιση θα κοστίσει περίπου πέντε εκατομμύρια λίρες.

ΦΩΤΟ-Το νέο παλάτι των Beckham

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στην περιοχή, το οποίο διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και επτά μπάνια. Η Βικτόρια έχει αναθέσει στον διάσημο διακοσμητή Kelly Hoppen -ο οποίος είναι φίλος της- την ανακαίνιση του σπιτιού, με ανώτατο προϋπολογισμό 5.000.000 λίρες.
Μεταξύ άλλων αναμένεται να δημιουργηθούν ένα εστιατόριο - κουζίνα, γυμναστήριο και ένα τεράστιο ενυδρείο με ψάρια.
Το ευρύχωρο γυμναστήριο θα είναι στο ισόγειο όπου θα υπάρχει και χώρος για μασάζ, ουσιαστικά ένας πολυτελές σπα. Στο ισόγειο θα υπάρχει και το δωμάτιο για τις μπότες της κυρίας Μπέκαμ και χώροι αποθήκευσης. Θα υπάρχει ένα playroom για τα παιδιά τους και δωμάτια μελέτης. Επίσης ένα μεγάλο σαλόνι, μια τεράστια κουζίνα και μια τραπεζαρία και το γραφείο της Βικτώρια. Η είσοδος σε αυτό θα είναι μυστική, κατά πάσα πιθανότητα πίσω από κάποια βιβλιοθήκη.

Ο πρώτος όροφος θα έχει αποκλειστικά χώρους που αφορούν την Βικτώρια και το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού με το δικό τους μπάνιο. Επίσης, ο χώρος για τα ρούχα τους και μάλιστα το πάτωμα σε αυτόν θα είναι ξύλινο και θα θυμίζει διάδρομο πασαρέλας. Οι τεράστιες ντουλάπες θα διαθέτουν έναν ηλεκτρονικό «δρομέα» και η Βικτώρια αλλά και ο Ντέιβιντ με ένα κουμπί θα μπορούν να διαλέξουν τα ρούχα τους.

Εκεί θα στεγαστεί και το κομμωτήριο με τέσσερις μπάρες για μανικιούρ, πεντικιούρ ενώ από αυτό οι καλεσμένοι τους θα μπορούν να βγουν στην βεράντα για να απολαύσουν από ψηλά τον κήπο.

Στον δεύτερο όροφο θα είναι τα παιδικά υπνοδωμάτια , όλα με δικό τους μπάνιο , για τα παιδιά του ζεύγους.

Στον τρίτο όροφο θα υπάρχει ο παράδεισος του Μπέκαμ με ένα τραπέζι μπιλιάρδου και ένα μίνι μπαρ. Επίσης τρία υπνοδωμάτια όλα με δικό τους μπάνιο και βεστιάριο ενώ στον κήπο υπάρχει και ένα μικρό σπίτι, επίσης για επισκέπτες.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου