Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σοκάρει ο γιατρός του Μichael Jackson: «Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ...»




Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του, ο γιατρός Conrad Murray, μιλάει για τον εθισμό του βασιλιά της ποπ στα φάρμακα, για το δέσιμο που είχαν μεταξύ τους και αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε τον θάνατο του Jackson στην μικρή Paris
Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποφυλάκιση του, ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray, που καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2011 για τη δολοφονία του βασιλιά της ποπ, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Mail on Sunday».

  • Μεταξύ άλλων είπε, ότι ήταν το μοναδικό άτομο που εμπιστευόταν ο Michael Jackson-εκτός από τα τρία του παιδιά- και δεν άφηνε να μπαίνει κανένας άλλος στο δωμάτιο του εκτός από τον ίδιο. 
  • «Θέλετε να ξέρετε πόσο κοντά ήμασταν; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα - προφυλακτικό για να κάνει τα ούρα του. Δεν είχε συναίσθηση και είχε ακράτεια! Δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον» .αποκάλυψε.
Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε πώς ανακοίνωσε στην κόρη του Jackson, Paris, την είδηση του θανάτου του πατέρα τους: «Πήγα μέσα στο δωμάτιο. Η Paris με κοίταξε στα μάτια και είπε: "Είναι ο μπαμπάς νεκρός;" και της είπα "ναι"»

Χαρακτήρισε τη σχέση του με τον βασιλιά της ποπ «αδελφική» ενώ για τον ίδιο η διετής φυλάκιση του ήταν σκέτος εφιάλτης. Επιμένει ότι δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Jackson: «Δεν σκότωσα τον Michael Jackson. Ήταν εθισμένος στα φάρμακα. Ο Michael Jackson σκότωσε κατά λάθος τον Michael Jackson».

Σοκαριστικές ήταν και οι λεπτομέρειες των τελευταίων ημερών της ζωής του: «Στο τέλος της ζωής του βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος πανικό και δυστυχία. Προς το τέλος ο Michael Jackson ήταν ένας διαλυμένος άνθρωπος. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά με πήρε μαζί του!». Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε, ο Michael Jackson δεν επέτρεπε στις υπηρέτριές του να του πλύνουν τα εσώρουχα γιατί φοβόταν ότι θα τα πουλούσαν.
Και κατέληξε: «Ο Jackson σύρθηκε στην άβυσσο της σωματικής και ψυχικής οδύνης εξαιτίας της περιοδείας του στο Λονδίνο!»
protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου