Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η πρώην γκόμενα του Ολάντ, εκλέχθηκε Δήμαρχος στο Παρίσι Ι!!!


Άρωμα γυναίκας για πρώτη φορά στο δήμο των Παρισίων με την 54χρονη σοσιαλίστρια και μία από τις πρώην ερωμένες του Φρανσουά Ολάντ, Αν Ινταλγκό, να αναλαμβάνει τα "κλειδιά" της γαλλικής πρωτεύουσας...
Η Ινταλγκό είναι επί πολλά χρόνια το "δεξί χέρι" του απερχόμενου δημάρχου των Παρισίων, Μπερτράν Ντελανοέ και έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε υπουργός επί πρωθυπουργίας Λιονέλ Ζοσπέν και έγινε αντιδήμαρχος το 2001.
Η "κληρονόμος", όπως είναι το ψευδώνυμό της, έσπευσε να δηλώσει αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, σύμφωνα με τα οποία επικράτησε έναντι της δεξιάς υποψήφιας, Ναταλί Κοσιουκό: 
  • "Είμαι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο Παρίσι και ξέρω ότι είναι μία μεγάλη πρόκληση".
Στις φλέβες της ρέει ισπανικό αίμα. Κατάγεται από το Σαν Φερνάντο, κοντά στο Κάντιθ της Ανδαλουσίας. Η οικογένειά της μετακόμισε στη Γαλλία μετά το τέλος του ισπανικού Εμφυλίου. Ο παππούς της ήταν Σοσιαλιστής και έφυγε από την Ισπανία του Φράνκο. Λίγα χρόνια μετά έφυγε και καταδικάστηκε σε θάνατο, ποινή που μετατράπηκε σε ισόβια.
Μάλιστα οι φήμες και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά στη χώρα λένε πως ήταν ερωμένη του Ολάντ, την περίοδο μάλιστα που «επίσημη» σχέση του ήταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ! Επίσης αναφέρουν ότι όταν η Ρουαγιάλ γεννούσε το τέταρτο παιδί τους, η υποψήφια δήμαρχος γεννούσε και αυτή ένα κοριτσάκι, που φέρεται-σύμφωνα πάντα με γαλλικά, μη επιβεβαιωμένα δημοσιεύματα- να είναι και αυτό παιδί του Ολάντ. Σήμερα το κορίτσι αυτό είναι 18 χρονών και ονομάζεται Έλσα.

Επίσης στο προεκλογικό σποτ της Αν Ινταλγκό είχε εμφανιστεί η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Ζουλί Γκαγιέ

Για περισσότερα στο : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου