Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ κατά του Γιωργάκη Παπανδρέου: Είναι παράγων αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας



Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, μετά το όχι του πρώην πρωθυπουργού στο πολυνομοσχέδιο και στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
  • «Ο Γιώργος Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη...
Εξάλλου ,ο  Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται έξαλλος με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τη χθεσινή εισβολή  (!!!) στο  πολιτικό γραφείο του (στη Βουλή) και τις προσβλητικές εκφράσεις που του απηύθυνε.
«Ντροπή σου» ήταν η αποστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον πρώην πρωθυπουργό (Γ.Παπανδρέου ) , κυρίως γιατί  καταψήφισε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.
Ο Ε.  Βενιζέλος ήταν έτοιμος να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου, εάν καταψήφιζε και ο Απόστολος Κακλαμάνης το συγκεκριμένο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Αυτό που ζύγισε τελικά ο Ε. Βενιζέλος ήταν ότι η διαγραφή και των δύο θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη.
      Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προετοιμάζεται για τις κινήσεις που θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι «στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται τα τσεκούρια του πολέμου» ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και το επιχείρημα για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και άλλα θέματα ηθικής.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου