Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Μονρόε δεν ήταν σεξοβόμβα, γράφει ο διάσημος Ελίας Καζάν, αφού την πήδηξε....



Σιγά  τη...σεξοβόμβα..
ή σε  απλά  ελληνικά : 
  • "σιγά  τη γκόμενα"!!!
Αυτό  λέει  σε κάποια επιστολή του προς  τη σύζυγό του (!) ο διάσημος  Ελληνοαμερικανός  σκηνοθέτης Ελίας Καζάν  για την Μονρόε  μετά το ..πήδημα!!! 

Ε, δεν ήταν δα και η σεξοβόμβα που όλοι πίστευαν... 
Στο κρεβάτι με τη Μέριλιν - είναι και τίτλος ταινίας - βγήκαν αυτά τα συμπεράσματα. Και γράφτηκαν σε ένα επιστολόχαρτο προς τη σύζυγο του ο Ελίας Καζάν, όταν εκείνος αποφάσισε να ομολογήσει την εξωσυζυγική αμαρτία του με τη... Μονρόε
Επιστολή που τώρα θα δει το φως της δημοσιότητας, μαζί με άλλες 299 του χολιγουντιανού σκηνοθέτη (ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι κατέδωσε τον Ζυλ Ντασσέν και άλλους στην Επιτροπή Αντιαμερικανικών Ενεργειών, την περίοδο του μακαρθισμού, ως «ερυθρούς»), σε έκδοση «Απάνθισμα Επιστολών» από τον οίκο Νοπφ ,τον Απρίλιο.
Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Λεωφορείον ο πόθος», «Το λιμάνι της αγωνίας» και «Ανατολικά της Εδέμ» Ηλίας Καζαντζόγλου, συνιδρυτής του περίφημου Ακτορς Στούντιο που έβγαλε τα μεγαλύτερα αστέρια, σε επιστολή του με χρονολογία 1955 τονίζει στην πρώτη του σύζυγο Μόλι - ήξερε πολύ καλά πόσο ήταν γυναικάς - ότι η νύχτα που πέρασε με τη Μέριλιν Μονρόε «δεν ήταν απειλή για τη σχέση μας διότι ξέρεις πόσο σε αγαπάω». Αποκαλύπτει δε ότι η Μέριλιν τον είχε... ζαλίσει με λεπτομέρειες για τη σκληρή κακοποίηση που είχε υποστεί από τον τότε σύζυγό της και αστέρι του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο - ειδικά αφότου γύρισε την περίφημη σκηνή με το λευκό φόρεμα πάνω από τα κανάλια του μετρό της Νέας Υόρκης για τα «Εφτά χρόνια φαγούρα».
«Συγγνώμη που πήγα μαζί της και σε πλήγωσα. Δεν ντρέπομαι που με έλκυσε, αλλά δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν». Βέβαια, της βρήκε άλλες χάρες: «Δεν μπορούσες να μη συγκινηθείς από κείνη. Ηταν ταλαντούχα, αστεία, αβοήθητη, ευάλωτη...».
Πηγή :tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου