Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Από πολλαπλές κακώσεις και χτύπημα με κλομπ (;) ο θάνατος του Αλβανού δολοφόνου στις φυλακές Νιγρίτας ...


Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Αλβανού δολοφόνου , που με αυτοσχέδιο μαχαίρι σκότωσε τον 46χρονο υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου, δίνει η έκθεση του ιατροδικαστή, τα πορίσματα της οποίας έγιναν γνωστά πριν από λίγο.
Όπως αναφέρει στην έκθεσή του o ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο θάνατος του βαρυποινίτη προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα και κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό όργανο (πιθανώς κλομπ), όπως  αναφέρει το ethnos.gr .
Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλί Καρέλι, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης., αλλά ο θάνατός του  ανακοινώθηκε  ...σήμερα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Εσωτερικών Φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας περίπου στις 4.00 χθες το απόγευμα και eκρατείτο στην απομόνωση για λόγους προστασίας.
Ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών, Αθανάσιος Τούσιος, επεσήμανε ότι το σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας παρακολουθείται με κάμερες, οπότε έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του κρατουμένου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας του σωφρονιστικού καταστήματος έχουν καταγράψει τον κρατούμενο να μπαίνει στο κελί του στις 15:42. Μερικές ώρες αργότερα, στις 18.32 φαίνεται να έχει κοιμηθεί, ενώ προηγούμενως έδειχνε ανήσυχος.

Στις 11.30 περίπου το βράδυ, ο αρχιφύλακας υπηρεσίας διαπίστωσε ότι ο κρατούμενος ήταν ακίνητος στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου