Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γιατρός χωρίς πτυχίο, 13 χρόνια διευθυντής σε νοσοκομείο, με τρία ΑΦΜ ,τρεις αστυνομικές ταυτότητες και ... ιδιωτικό αεροπλάνο.!!!!




Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο!..

 Πριν από λίγες μόλις ημέρες, στις 15 Μαΐου, με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη ανακλήθηκε ο διορισμός του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου επειδή δεν διέθετε... πτυχίο ιατρικής. Πρόκειται για τον  Ιωάννη Καστάνη που  έφθασε να κάνει καριέρα στο ΕΣΥ χωρίς πτυχία, αφού οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, είναι ανύπαρκτοι, ενώ επιπλέον και ο φάκελος στο υπουργείο Υγείας για την επιλογή του ως Διευθυντής στο Κέντρο Υγείας της Σκύρου έχει εξαφανισθεί.
Ο γιατρός φαίνεται ότι κυκλοφορούσε :
  • με τρία ΑΦΜ ,
  • me τρεις αστυνομικές ταυτότητες  
  • με Ferrari
  • ενώ είχε κι .... ιδιωτικό αεροπλάνο.
Για 13  χρόνια ο Ιωάννης Καστάνης διατελούσε «ανενόχλητος» Δ/ντης  Γενικής Ιατρικής, έχοντας πλαστό πτυχίο. Οι τίτλοι σπουδών του από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza, τους οποίους είχε καταθέσει το 1999 στο υπουργείο Υγείας, ήταν πλαστοί.
Η απόφαση του διορισμού του γιατρού - μαϊμού στη συγκεκριμένη θέση δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2000
Η απάτη ξεκινά ουσιαστικά από το 1993, όταν ο Ιωάννης Καστάνης αποκτά από τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας του νομού Αργολίδας την άδεια άσκησης τους επαγγέλματος. Πριν το διορισμό του στη Σκύρο, πάλι με τα ίδια πλαστά πιστοποιητικά, κάνει την ειδίκευσή του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.
Στα 13 χρόνια που μεσολάβησαν ως διευθυντής Γενικής Ιατρικής, η παρουσία του μόνο διακριτική δεν ήταν. Κυκλοφορούσε με Ferrari, ενώ διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.
Για περισσότερα:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου