Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Το Χάρβαρντ...-Και το αίτημα για ....Αμεση απομακρυνση αρθρου

Από :Ζωή Ασημακοπούλου 
προς cretefocus1, irene, info, news, info, contact, info, madata.gr, info, info, Εμένα, tipota, news, xenixtis, info, melezandreas, mynewscn, info, info

Αναφέρομαι στο αρθρο που αναρτήσατε το περασμενο τριημερο "Η Κρητικοπούλα που "κέρδισε" το Χάρβαρντ!". Αυτό αποτελει ένα συλλογικο e-mail οποτε πιθανα το αρθρο τιτλοφορείται διαφορετικα στο χωρο δημοσιευσης σας (blog ή site).

Είμαι γονιός ενός άλλου από τα μελη της ΟΜΑΔΑΣ η οποια ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ το Χαρβαρντ, συλλογικα κατορθώνοντας ενα τεραστιο επίτευγμα. Η εικονα που εξεπεμψε αυτό το αρθρο κάθε άλλο παρα τιμησε την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του τελικου αποτελέσματος, και μαλλον αποτελει εδαφος ξεχωρης προβολης ενός από τα μελη της ομαδας (εν αγνοία του μαλιστα και χωρις καποια προσωπικη δηλωση). Ο τιτλος είναι παραπλανητικος και λανθασμένος και το ονομα του υπευθυνου καθηγητη είναι ηχηρα απον από το δημοσίευμα.
Σας παραθετω το link με το αναλυτικο και αντικειμενικο 'δελτιο τυπου' περι διακρίσεως, όπως αυτό δημοσιευτηκε στη σελιδα της σχολης:http://www.law.uoa.gr/fileadmin/law.uoa.gr/uploads/PDFs/pdf_new/Foreign_Direct_Investment_International_Arbitration_Moot_2014.pdf
Παρακαλω να ανασκευασετε τον ανακριβη τιτλο και το λανθασμένα εστιασμενο περιεχομενο του αρθρου και, εναλλακτικα και κατά προτιμηση, να διαγράψετε το δημοσίευμα. Επιπρόσθετα θα θελαμε να αιτηθείτε την απομακρυνση του δημοσιεύματος από οποιοδήποτε άλλο blog ή site το αποστειλατε προς δημοσιευση, καθως η διαστρεβλωμενη πληροφορια που εκπέμψατε εχει εξαπλωθεί ραγδαια το τελευταιο τριημερο.
Αναμενω μια κατανοητικη και αμεση αντιμετωπιση του αιτήματος αυτου εκ μερους σας.
Ευχαριστω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου