Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ακόμη και στην Ουκρανία περνούν χειροπέδες σε διεφθαρμένους πολιτικούς για τις μίζες που παίρνουν...-Στην Ελλάδα ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι κάτι σαν τους ...Αγγέλους!!!



΄Ηταν  πολύ  ωραίο..
Και ...διδακτικό!
Κατά τη  διάρκεια απ΄ευθείας  μετάδοσης  από την τηλεόραση   της  συνεδρίασης του υπουργικού  συμβουλίου της  Ουκρανίας αστυνομικοί συνέλαβαν δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους
 με την κατηγορία της διαφθοράς!
Πρόκειται για  τον Διευθυντή της κρατικής υπηρεσίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων Σεργκίι Μποτσχόφσκι και τον αναπληρωτή του Βασίλ Στοϊέτσκι υπό τα βλέμματα πολλών δημοσιογράφων στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.
Οι δυο  κατηγορούνται ότι 
- έκαναν αγορές για λογαριασμό του δημοσίου «σε πολύ υψηλότερες τιμές» σε σχέση με τις κανονικές από διάφορες εταιρείες, μεταξύ αυτών και η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Lukoil,
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ εξήγησε ότι οι δύο αξιωματούχοι κατηγορούνται ότι δωροδοκία.
        «Την ώρα που η χώρα είναι σε πόλεμο και όταν μετράμε κάθε σεντ, κλέβουν από τον λαό και το κράτος. Αυτό θα συμβαίνει σε οποιονδήποτε παραβιάζει τον νόμο και χλευάζει το ουκρανικό κράτος», δήλωσε από την πλευρά του ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ.
Κι αυτό έχει  ενδιαφέρον:
  • Ο Αβάκοφ δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι αποφάσισε να ζητήσει να γίνουν οι συλλήψεις στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου «ως προληπτικό εμβολιασμό κατά όλων αυτών των διεφθαρμένων ανθρώπων, που δυστυχώς είναι πολλοί μεταξύ ημών που βρισκόμαστε στην εξουσία».
Αγαπητέ κύριε  Αρσένι Γιατσενιούκ ,  αυτά να τα πείτε  στους  Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλο και λοιπούς..
Που  έχουν να κάνουν με ...αγγέλους  στα  υπουργικά και στα κόμματά τους  ..

Αρχάγγελοι   ...

Η Διαφθορά  κυριαρχεί  αλλά  κανένα κομματόσκυλο, συγγνώμη...  ΑΓΓΕΛΟΣ,  δεν   τιμωρείται....

Τ΄ακούνε αυτά   εκεί στην...Ουκρανία;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου