Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ποιος θα πληρώσει για το θάνατο του φαντάρου Νικήτα Λιθάρη ,που τον έστειλαν οι άθλιοι με ...λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σπάρτης στην Αθήνα και μέσα σ΄αυτό πέθανε;;;

Ποιος   θα πληρώσει  για τον  άδικο  χαμό του  φαντάρου  Νικήτα Λιθάρη ;
Πάνε Καμμένε , γνωρίζεις το θέμα  αλλά έχασες  τη ..λαλιά σου.
Εμείς θα ρωτάμε: 
- Ποιος   θα πληρώσει  για τον  άδικο  χαμό του  φαντάρου  Νικήτα Λιθάρη ;

Φυσικά και πρέπει να  δώσει εξηγήσεις ο νέος Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χ. Τελλίδης, για τις συνθήκες του θανάτου του 22-χρονου στρατιώτη Νικήτα Λιθάρη, ο οποίος είχε προσέλθει για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο ΚΕΝ Σπάρτης
Και μιλάνε  για  ένα  καλοκάγαθο υπέρβαρο νέο, που χαμογελούσε και υπόμεινε στωικά την αδιαφορία της στρατιωτικής Διοίκησης. 

Ο Νικήτας παραπονιότανε ότι πονάει, ότι είναι άρρωστος, ότι δεν αισθάνεται καλά. Αλλά κανείς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ «ΗΓΕΤΗΣ» δεν έδειξε οίκτο και το παραμικρό ενδιαφέρον, για τον άρρωστο νεοσύλλεκτο στρατιώτη. 
Έπασχε, όπως αποδείχτηκε, από βαριά πνευμονία. 
ΗΔιοίκηση του στρατοπέδου της Σπάρτης, με μια ενέργεια ασύλληπτης βαρβαρότητας, όταν η κατάσταση του Νικήτα χειροτέρεψε, όταν πνιγότανε από τον βήχα, δεν τον έστειλε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, αλλά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ! 

Όταν επιτέλους έφτασε ο Νικήτας στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας,οι γιατροί τον έβαλαν στη Μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ήταν όμως αργά, διότι μετά από λίγο εξέπνευσε….

Κύριε  Κωσταράκο, πάρε  κεφάλια.
Η ζωή  ενός παιδιού (μας ) είναι ανυπολόγιστης αξίας.
Και κανένας κλαρούχος  ΔΕΝ έχει  δικαίωμα να  την αφαιρεί...


Πράξε  αυτό που ΟΦΕΙΛΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου