Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Ντόρα "χτυπούν" τον Βαρουφάκη , αλλά δι΄ αυτού και τον Τσίπρα


Συνέχεια  στις καταγγελίες  κομμάτων  για 
      το  plan b του Βαρουφάκη .
Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του επιτίθεται στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις σχετικά με το plan b και χαρακτηρίζει τον Βαρουφάκη μαύρο hacker ο οποίος σχεδίαζε κλοπές ΑΦΜ, έστηνε το κράτος της δραχμής ενώ έλεγε ψέματα στους πολίτες ότι αγωνιζόταν για μια συμφωνία με την Ευρώπη.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να πει ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό αν όλα αυτά τα παρακρατικά είχαν την έγκρισή του και γιατί τα ανέχτηκε.

Η ανακοίνωση εν συνεχεία θίγει την αξιοπιστία των μελών της κυβέρνησης λέγοντας ότι με τα hacking του Βαρουφάκη και τα ριφιφί του Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο αναρωτιέσαι αν τελικά έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες υπουργούς ή ερασιτέχνες σεναριογράφους αστυνομικών ταινιών.
Με τέτοιες προσωπικότητες που διαθέτει η κυβέρνηση δεν είναι περίεργο το πως καταλήξαμε ως εδώ. Ίσως μάλιστα είμαστε και τυχεροί που δεν μας συνέβησαν χειρότερα με αυτήν την κυβέρνηση που είναι για γέλια και για κλάματα, όπως κλείνει την ανακοίνωσή του “Το Ποτάμι”. 

Το ΠΑΣΟΚ  μιλάει  για  εφιαλτικό σχεδιασμό και ενδεχόμενη συνέργεια σε ποινικά κολάσιμες πράξεις 
Ανακοίνωση με αφορμή την αποκάλυψη του Plan Β εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ στην οποία  αναφέρονται :
  • «Με τα σημερινά δημοσιεύματα της Καθημερινής, έρχονται στο φως πρόσθετες και ιδιαίτερα ανησυχητικές πληροφορίες για την προετοιμασία και υλοποίηση του Plan B και του σχεδίου για το Grexit», 
  • «Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι με εντολή Τσίπρα και εκτέλεση Βαρουφάκη, υπήρξε ένας εφιαλτικός σχεδιασμός, καθώς και ενδεχόμενη συνέργεια σε ποινικά κολάσιμες πράξεις σχετικά με το νόμισμα και την οικονομία της χώρας, με αδίστακτες μεθοδεύσεις. Μπροστά τους τα σχέδια Λαφαζάνη για εισβολή στο Νομισματοκοπείο ωχριούν».
  • «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Κυβέρνησης, αλλά και την παρέμβαση της δικαιοσύνης για τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί πια να σιωπά, ούτε να κρύβεται πίσω από πράξεις ή παραλείψεις Υπουργών και συνεργατών του, τους οποίους λίγους μήνες πριν τους χαρακτήριζε «σημαντικό κεφάλαιο» της διαπραγμάτευσης. Οφείλει να απαντήσει ευθέως και με ειλικρίνεια στην ερώτηση της Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ 
Μπακογιάννη
Την παρέμβαση της δικαιοσύνης για το... σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Όπως αναφέρει  προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις δόλου στις κινήσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου