Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο Ερντογάν μπορεί να κοκορεύεται ,πως κατάφερε το Λευκό Οίκο να χαρακτηρίζει... "τρομοκρατική" οργάνωση το ΡΚΚ !!!!



Το γράψαμε  προσφάτως , πως οι Ερντογάν και  Νταβούτογλου αποδέχθηκαν να ...συμμετάσχουν στον πόλεμο  των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους  και των τζιχαντιστών  εντός της Συρίας , αλλά στην πραγματικότηντα  παζάρεψαν και πήραν την έγκριση να  ξεκινήσουν παραλλήλως    σφοδρούς αεροπορικούς  βομβαρδισμούς κατά  Κούρδων  ανταρτών στη ΝΑ Τουρκία!
Αυτούς  τους  αντάρτες , που η ΄Αγκυρα αποκαλεί "τρομοκράτες"!...
Τώρα  ήρθε  και η επιβεβαίωση του  παζαριού!!!
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι χαιρετίζει την αυξημένη εστίαση της Άγκυρας και τις έντονες προσπάθειές της στην καταπολέμηση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. ΄Εως  εδώ καλά. Στη συνέχεια ο Λευκός Οίκος  αποκάλεσε "τρομοκρατική" την ένοπλη κουρδική οργάνωση Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (ΡΚΚ)!!!!
Οι δηλώσεις αυτές , όπως αναφέρει  το skai.gr , έγινανσε συνέντευξη Τύπου στο Ναϊρόμπι από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κένυα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Την ίδια ώρα, όλως τυχαίως (!!!!!), ανώτερος Αμερικανός διπλωμάτης έγραψε στο Twitter ότι ,
  • οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις πρόσφατες επιθέσεις από Kούρδους αντάρτες του ΡΚΚ στην Τουρκία!!!
Και όπως περιμέναμε, πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει σχέση" μεταξύ των αεροπορικών επιδρομών της Τουρκίας εναντίον θέσεων του ΡΚΚ και μιας συμφωνίας για την κλιμάκωση της καταπολέμησης των τζιχαντιστών του ΙΚ.
Ποιος  τον πιστεύει;;;
Κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου