Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Δένδιας σε Τσακαλώτο: Θέλατε κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον -Με τη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι!!!!......Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή, επιτέθηκε με χιούμορ στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ. Δένδιας θυμήθηκε τη δήλωση του κ. Τσακαλώτου πως θα ήθελε να πάει για κοκτέιλ με την πανέμορφη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον, ωστόσο ο βουλευτής της ΝΔ του είπε πως μάλλον θα ήταν καλύτερα με την αείμνηστη «άσχημη» του ελληνικού κινηματογράφου, Γεωργία Βασιλειάδου.


Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας στα όσα είχε πει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών και αφού τον είχε καλέσει να πει αν θα παραιτηθεί μόλις μειωθεί το αφορολόγητο, κλείνοντας του είπε: «Ο κ. Υπουργός φαντάζομαι θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος, αν έχει αν θυμάμαι καλά, συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Λοιπόν έτσι που τα πάτε και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου πολύ σας πέφτει».

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Μαρτίου ο κ. Τσακαλώτος είχε πει από τη Βουλή πως θα ήθελε να βγει για ποτό με την ξανθιά καλλονή ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον. Ειδικότερα, απαντώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, που είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, ο κ. Τσακαλώτος το επιβεβαίωσε, αλλά η απάντησή του άφησε τους πάντες άφωνους: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή».

Πηγή: iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/330927/dendias-se-tsakaloto-thelate-kokteil-me-ti-skarlet-giohanson-me-ti-georgia-vasileiadoy#ixzz4e2xADFle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου