Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Στην αντεπίθεση το Μ. Μαξίμου για την υπόθεση Νovartis ,προϊδεάζοντας νέες αποκαλύψεις !


Την πεποίθηση ότι η υπόθεση Novartis θα δικαιώσει την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να ζητήσει τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τα εμπλεκόμενα σ΄ αυτήν πολιτικά πρόσωπα εκφράζουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, προϊδεάζοντας για νέο γύρο αποκαλύψεων εντός του Σαββατοκύριακου!!!
Ταυτόχρονα καταλογίζουν πανικό και αμηχανία στη Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας ότι βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα από τις σπασμωδικές και αποσπασματικές ενέργειες όσων τα ονόματα τους έχουν αναμιχθεί στην υπόθεση με προεξάρχουσα την περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες έκδηλη είναι και η αμηχανία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κατά την ομιλία του στην Κ.Ο του κόμματος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι «όμηρος» στις ηγετικό αντιπερισπασμό που επιχειρεί ο προκάτοχος του Α. Σαμαράς στην υπόθεση Νovartis.

Ενδεικτική της εκτίμησης αυτής είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ο κύριος Μητσοτάκης στην αμήχανη τοποθέτησή του στην ΚΟ της ΝΔ, αφού παραδέχθηκε πως σκάνδαλο Novartis υπάρχει, δεν κατάφερε παρά να ψελλίσει όσα προηγουμένως είχε πει ο κ. Σαμαράς στην παραληρηματική αλλά αρχηγική του τοποθέτηση. Του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα».

Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρωθυπουργού, σε ανακοίνωση του υπογράμμισε: «Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τη νέα συνωμοσιολογική θεωρία του σε μόνιμη μανία καταδιώξεως τελούντος κυρίου Σαμαρά. Ο μόνος, ωστόσο, που τον καταδιώκει είναι το παρελθόν του. Του συνιστούμε να μηνύσει και αυτό».

Με σκωπτικό τρόπο αντέδρασε και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον κ. Σαμαρά να μηνύσει και το FBI.
Πηγή:athina984.gr , 15.02.18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου