Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σοκ από τα νέα λ η σ τ ρ ι κ ά μέτρα ύψους 18 δισεκατομμυρίων από μισθούς και συντάξεις, το Σεπτέμβριο .Τσεκούρι και στα ειδικά μισθολόγια!



Σε επιπλέον περικοπές ,ύψους 6,3 δισεκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους για την βούληση της Ελλάδας να παραμείνει στην Ευρωζώνη!!!΄Ετσι , το ασήκωτο πακέτο μέτρων, ύψους 11,7 δισ.ευρώ, τελικά θα φθάσει στα... 18 δισ. !!!
Επίσης, σύμφωνα με την Real News, ως αιτίες του χρηματοδοτικού κενού αναφέρονται η έλλειψη φορολογικών εσόδων, η αποτυχία στα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων και η ΥΦΕΣΗ για ΠΕΝΤΕ χρόνια.
Εξάλλου ,σύμφωνα με το “ΒΗΜΑ” στο 1ο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί και η ...τσεκουριά στα ειδικά μισθολόγια .Το επικρατέστερο σενάριο για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια έχει ως εξής:
Οι μισθοί των ένστολων σε Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας θα μειωθούν κατά 5% από 1η Ιανουαρίου 2012.
Οι μειώσεις σε καθηγητές και αρχιερείς θα είναι της τάξης του 10-12%. Παράλληλα, από 1 Ιανουαρίου 2014 θα ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Στους γιατρούς του ΕΣΥ οι μειώσεις θα είναι μέχρι 8%,
Στους διπλωμάτες και δικαστές, η μείωση θα φθάσει το 20%, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι δικαστικοί και οι διπλωμάτες έχουν προνόμια που δεν έχουν μειωθεί καθόλου από τις έως τώρα περικοπές.!!!
Σχέδια αντιμετώπισης του λαού
Εν τω μεταξύ , από το στενό περιβάλλον του κ. Σαμαρά, λέγεται ότι ο πρωθυπουργός φαίνεται να είναι πιο ανήσυχος για τυχόν αυθόρμητες εκρήξεις των πολιτών παρά για την κινητοποίηση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.΄Ηδη στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ καταρτίζονται ...νέα σχέδια αντιμετώπισης του κύματος ΟΡΓΗΣ και ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ του πονεμένου και προδομένου λαού .
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου