Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Η Μέρκελ θέλει νέα συνθήκη για την ΕΕ, για να ΤΙΜΩΡΕΙ τα «άτακτα» μέλη της Ευρωζώνης, αποκαλύπτει το Spiegel


Πριν τελειώσουν τα ...σιρόπια για την ...ευγενική στάση της Μέρκελ στον δικό μας Αντώνη Σαμαρά , έσκασε η “βόμβα” : η ΄Ανγκελα ΘΕΛΕΙ μία νέα συνθήκη για ... μεγαλύτερη ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης , αλλά με βασικό και ΚΥΡΙΟ άρθρο: την τιμωρία των δημοσιονομικά άτακτων χωρών ,από το Ευρωδικαστήριο !!! Λέγε ...Ελλάδα.
Σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel που κυκλοφορεί αύριο, Δευτέρα, η γερμανική κυβέρνηση θέλει να προωθήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, και γι' αυτό η Γερμανίδα καγκελάριος επιθυμεί «οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων να πραγματοποιήσουν μια σύνοδο για να θέσουν νέες νομικές βάσεις για την ΕΕ».
  • «Μια ημερομηνία για μια τέτοια συνάντηση αναμένεται να καθοριστεί στη διάρκεια μιας συνάντησης κατά τη σύνοδο κορυφής που προβλέπεται το Δεκέμβριο», αναφέρει το περιοδικό, σύμφωνα με το οποίο μία από τις ιδέες που προωθεί το Βερολίνο θα συνδέεται με το ρόλο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το οποίο θα μπορούσε «για παράδειγμα να αποκτήσει το δικαίωμα να επιβλέπει τους προϋπολογισμούς των κρατών-μελών και να τιμωρεί όσους δημιουργούν ελλείμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου