Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τσίπρας: ο συμβιβασμός με την Siemens είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης


ΣΚΑΝΔΑΛΟ πρώτου μεγέθους :

Κουκουλώθηκε το μεγαλύτερο οικονομικό και κυρίως ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκάνδαλο μετά την λεγόμενη μεταπολίτευση.

 Η Siemens π έ τ υχ ε εξωδικαστικό συμβιβασμό ,που ουσιαστικά είναι προς ΟΦΕΛΟΣ της
 
ΚΙ από την άλλη οι μεγάλοι μιζαδόροι του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ μπορούν να κοιμούνται άνετα και να ... ξεκοκκαλίζουν - σε διάφορα τουριστικά θέρετρα της γης - τα εκατομμύρια μάρκα ή αν προτιμάτε ευρώ. 
Η μόνη ¨ομολογημένη“αμαρτία” είναι αυτή του “στρατηγού” του ΠΑΣΟΚ Θ. Τσουκάτου ,που μετέφερε με βαλίτσες (!) ένα εκατομμύριο μάρκα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , στην Χαριλάου Τρικούπη.
Αυτό όμως είναι ένα ...ψήγμα των ΜΙΖΩΝ
Τα εκατοντάδες εκατομμύρια μάρκα της Siemens σε ποιες ΤΣΕΠΕΣ πήγαν;; ΄Ισως δεν το μάθουμε ποτέ. 
Το ΦΑΥΛΟ πολιτικό κατεστημένο κατάφερε να κουκουλώσει κι αυτήν την υπόθεση 
.Κι όχι μόνον αυτό ,αλλά παράλληλα να αναγορεύσει σε ...ιεροκήρυκα την λαδώτρια Siemens ,που θα μας κάνει ...μαθήματα καταπολέμησης της Διαφθοράς....
Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα, στη Βουλή , ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος χαρακτήρισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού δημοσίου με την Siemens, ως κουκούλωμα του μεγαλύτερου σκανδάλου της Μεταπολίτευσης.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση σχετικής επερώτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής, δήλωσε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει την συμφωνία, θα αναθέσει την εκτίμηση της ζημίας σε τρίτο αξιολογητή και θα διεκδικήσει δικαστικά την σχετική αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου