Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τι ετοιμάζει η Τουρκία στο ελληνικό Αρχιπέλαγος του Αιγαίου ;


Τι ετοιμάζουν οι νεοΟθωμανοί Ερντογκάν και Γκιουλ; Ποια είναι τα ΝΕΑ σχέδιά τους για το ελληνικό Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ , λόγω και της μεγάλης αστάθειας στη Μέση Ανατολή;
Ο εμφύλιος στη Συρία συνέβαλε ώστε το επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να επεξεργάζεται ποικίλα σενάρια ,όπως η ...εξόντωση των Κούρδων της Συρίας (σ.σ. στο πλαίσιο ...εξόντωσης του ΑΣΑΝΤ!) ή και η κατάληψη 1-2 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ βραχονησίδων κοντά στη ΧΙΟ ή τη ΛΗΜΝΟ!!!
Παράλληλα , η κυβέρνηση δια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά π ρ ο χ ώ ρ η σ ε σε μία λίαν ενδιαφέρουσα κίνηση – σ.σ. χωρίς να γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης-σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ γίνεται αρχιστράτηγος, με δικαίωμα ΨΗΦΟΥ και αυξημένες αρμοδιότητες , δηλαδή ν΄ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και μόνος του για ...πολλά πράγματα!!!

΄Ηδη, με πράξη του υπουργικού συμβουλίου( ΠΥΣ 29, από 28.8.2012), ο αρχηγός του του αρχηγού ΓΕΕΘΑ πλέον θα έχει δικαίωμα ψήφου ,ενώ αναβαθμίζεται ο ρόλος, ο οποίος πλέον θα είναι συνδιαμορφωτής των αποφάσεων της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν την εθνική άμυνα και την.... εξωτερική πολιτική της χώρας.
Είπατε τίποτε και δεν το ακούσαμε;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου