Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Στο Χάρβαρντ ,για διαλέξεις ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Πέτρος Ευθυμίου, με τις ευχές της Γιάννας και του Σωκράτη



Ως γνωστόν ο Σωκράτης Κόκκαλης και η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι ανάμεσα στους χορηγούς του Χάρβαρντ.
Η στενή σχέση του Πέτρου Ευθυμίου τόσο με τον Κόκκαλη, όσο και με την Γιάννα πιθανόν να συνέβαλαν ώστε να τον επιλέξει το γνωστό Πανεπιστήμιο για διαλέξεις, τώρα που έχει ελεύθερο χρόνο.
Όσο για τον Γιώργο ,ένας πρωθυπουργός που έβαλε την χώρα του στο ΔΝΤ σίγουρα είναι περιζήτητος.
Πρόσκληση από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να πραγματοποιήσει από τον Σεπτέμβριο σειρά διαλέξεων έχει εξασφαλίσει ως γνωστόν ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μαζί του όμως στην Αμερική θα πάει και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στη Β΄ Αθηνών στις τελευταίες εκλογές και με αυτή την κίνηση που κάνει δείχνει ότι (προσωρινά τουλάχιστον) αποσύρεται από την ενεργό πολιτική δράση, περιμένοντας ευνοϊκότερες συνθήκες... .
Ο κ. Ευθυμίου, που έκανε τον Αύγουστο διακοπές στο εξοχικό του στην Κεφαλονιά μαζί με τον Κώστα Λαλιώτη, θα παρακολουθήσει όλη την επόμενη περίοδο -ως «μαθητής» αυτός- σεμινάρια μεταπτυχιακού προγράμματος μάστερ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Πρόκειται για το ίδιο σεμινάριο που είχε παρακολουθήσει και ο Γ. Παπανδρέου, το 1989-1990 μετά την πτώση της τότε κυβέρνησης του πατέρα του, Ανδρέα.
Πηγή: http://press-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου