Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Συλλάβετε τον Βαξεβάνη, λένε τα καθαρά λαμόγια της "λίστας Λαγκάρντ"


Αναζητείται από την Αστυνομία ο Κώστας Βαξεβάνης

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Hot Doc, Κώστας Βαξεβάνης(φωτό), αναζητείται ως ...κακούργος από την Aστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου αδικήματος, για τη δημοσίευση της φερόμενης ως "λίστας Λαγκάρντ" στο περιοδικό του!
Βγήκαν  νύχτα παγανιά  τα ... όργανα της τάξης  για να πιάσουν  ένα  δημσοιογράφο , αντί να συλλάβουν  τα λαμόγια και  τα αρχιλαμόγια , ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, επιχειρηματίες,  εφοπλιστές , ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ , κομματικά  στελέχη , ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφους  , Επικοινωνιολόγους , που ρήμαξαν  την Ελλάδα.
Ο Εισαγγελέας   όφειλε  να  είχε  στείλει  τις πρώτες  50-100 κλήσεις  για "υπόθεσίν
¨τους  ....
Πεθαίνει η Ελλάδα  από το  ΚΛΕΨΙΜΟ  και τις κάθε είδους λαμογιές κι  ατυτοί κυνηγούν κάποιον - σ.σ. τον οποίο ΔΕΝ γνωρίζουμε  ούτε στην όψη...-  που τόλμησε  ο βλάκας  να  δημοσιοποιήσει τα ονοματεπώνυυημα  2.500 ΕΛΛΗΝΩΝ  καταθεβνε ξένη Τράπεζα. 
  •  ΚΑΚΩΣ  δεν  δημοσίευσε  τους "υποφακέλους"  στους οποίες  φαίνονται  όλες οι συναλλαγές , ποιος   κατέθεσε το ΧΡΗΜΑ , αν πήγε  ο ...λαδωτής  και έβαλε το  χρήμα, αν πήγε η ιδιαιτέρα του  αρχιλαδωτή κλπ κλπ.
Και η ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ασχέτως  αν συλλάβει ή όχι τον Βαξεβάνη, να τους καλέσει ΟΛΟΥΣ ,και τους  2,200  , για  ...υπόθεσίν τους  .

Εχουμε  τη ΓΝΩΜΗ , ότι Δεν θα το  κάνει , γιατί για  1η φορά  δημοσιοποιούνται ονόματα  Ελλήνων και ΞΕΝΩΝ που έως τώρα  ήταν - ίσως και νάναι ακόμη - στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου