Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Eπιτέλους, στη Βουλή τα ονόματα όλων των πολιτικών που περιλαμβάνονται στις επίμαχες «ΛΙΣΤΕΣ»


Στην Βουλή τα ονόματα όλων των πολιτικών που περιλαμβάνονται στις επίμαχες «λίστ
Με  καθυστέρηση , αλλά  επιτέλους  να τελειώνουμε  με τις κάθε  λογής  είδους "ΛΙΣΤΕΣ" και να μην  ξεχάσουμε να  φτύσουμε  κατάμουτρα τον πρώην "τσάρο"  Γ. Παπακωνσταντίνου  που  ...έχασε  το CD το οποίο έστειλε  στη  χώρα  μας  η Λαγκάρντ, κι  αυτός  αθλίως  ,λέει, πως  το έδωσε  στο ... γραφείο  του . 
Ας καλέσει , λοιπόν , ο εισαγγελέας, το "γραφείο" του  για να μάθει ποιος λέει ΨΕΜΑΤΑ....
Κι άργησαν πολύ οι εισαγγελείς  να  ξανακαλέσουν αυτό το κομψευόμενο  "παλικάρι" που ουσιαστικά  ...δεν θυμόταν τη Λίστα Λαγκάρντ. Οι ευθύνες του όμως  ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ...
 Και σήμερα , ο εποπτεύων το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής   έδωσε  εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη να διαβιβαστούν στην Βουλή τα ονόματα όλων των πολιτικών που βρίσκονται στην «λίστα Λαγκάρντ» καθώς και των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό, έδωσε
Σύμφωνα με την παραγγελία πρέπει να επιλεγούν εφόσον περιλαμβάνονται, όλα τα ονόματα των πολιτικών που διετέλεσαν πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και ευρωβουλευτές και διαχειριστές των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.
Παράλληλα πρέπει να σταλούν και τα ονόματα των συζύγων και ανήλικων παιδιών, υπό την προϋπόθεση και πάλι ότι περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Επίσης θα πρέπει να διαβιβαστούν και όλα τα ονόματα των πολιτικών προσώπων 36 τον αριθμό, οι οποίοι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.
Παράλληλα, θα διαβιβαστούν στο κοινοβούλιο τα ονόματα εκείνων των πολιτικών προσώπων που σύμφωνα με τον Ν. 4065/2012 επανελέγχονται οι δηλώσεις του «πόθεν έσχες» από το 1974 έως σήμερα, όπως και των συζύγων και των ανήλικων παιδιών τους και σε βάρος τους διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση από τις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ (κεντρική ή περιφερειακές).
iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου