Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σκλαβοπάζαρο πορνείας με κορίτσια στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν

Μία ανεξάντλητη βιομηχανία πορνείας το Αφγανιστάν και το Πακιστάν
Σκλαβοπάζαρο ΠΟΡΝΕΙΑΣ με νέες  γυναίκες  ... και  αγόρια  σε  Αφγανιστάν και Πακιστάν.  
Οι Φαρισαίοι φανατικοί Ισλαμιστές κάνουν  πως ...δεν βλέπουν , κλείνοντας τα ματια  τους  στο ΕΡΓΟ που ΑΥΤΟΙ  έστησαν...
Βλέπετε, το παίζουν  ...πιστοί μουσουλμάνοι και ...συνεπείς με τις διατάξεις του  Κορανίου και  τη Σαρία,ενώ την ίδια  ώρα υποχρεώνουν χ ι λ ι ά δ ε ς  ανήλικα  αγόρια και κορίτσια  να ...εκπορνεύονται  σε  γειτονικές  χώρες... Να το πούμε πιο λιανά :

  • χιλιάδες νεαρές γυναίκες και αγόρια από το Αφγανιστάν μεταφέρονται κάθε χρόνο παράνομα σε γειτονικές χώρες, όπου πωλούνται σε σκλαβοπάζαρα.
Στο σκληροπυρηνικά παραδοσιοκρατικό ισλαμιστικό Αφγανιστάν, η πορνεία θεωρείται παράνομη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει.... Το εμπόριο σκλάβων αναπτύσσεται με σταθερά αυξανόμενους ρυθμούς, με ολόκληρους πληθυσμούς νεαρών σωμάτων να πωλούνται σε γειτονικές χώρες, κυρίως στο Πακιστάν.
Σύμφωνα με επίσημη αναφορά ,που εκπονήθηκε από το Ασιατικό παράρτημα του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα τα ποσοστά των γυναικών που τιμωρήθηκαν με φυλάκιση λόγω εγκλημάτων τιμής, ένας μεγάλος αριθμός γυναικών στο Αφγανιστάν δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν να εκπορνευτούν από τους ίδιους τους συζύγους τους ή τους πεθερούς τους.
Ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο οι γυναίκες οδηγούνται σε εξαναγκαστική εκπόρνευση από τις οικογένειές τους είναι η φτώχεια και η εξάρτηση – του συζύγου, αδελφού ή άλλου συγγενούς – από ναρκωτικές ουσίες.
Για τις οικογένειές τους, τα θηλυκά μέλη αποτελούν μία πρώτης τάξεως πηγή εισοδήματος και άρα ευκαιρία για εκμετάλλευση.

Πηγή: Deutsche Velle


Πηγή: Μία ανεξάντλητη βιομηχανία πορνείας το Αφγανιστάν και το Πακιστάν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/73714#ixzz2AJWzXo9X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου