Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

΄Αφαντοι οι κακοποιοί στην Πελοπόννησο παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας


΄Ακαρπες  έως τώρα οι  ...συντονισμένες  ενέργειες  της  αστυνομίας   για τον  εντοπισμό κα τη  σύλληψη  κακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.
Συμμετέχει και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, αλλά  ...
Οι καταδιωκόμενοι εμπλέκονται σε χθεσινοβραδινή ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θηβών.Ακολούθως , κατά την  καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών στα Ίσθμια Κορινθίας, τραυματίστηκε θανάσιμα 25χρονη ,που βρέθηκε  στο χειρότερο  σημείο κατά την ανταλλαγή  πυροβολισμών μεταξύ των ληστών και αστυνομικών δυνάμεων που τους καταδίωκαν ...

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ μπήκαν σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά Ε.Ο. Αθηνών - Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν.
Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη. 

Όσον αφορά το θάνατο της κοπέλας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα από τι όπλο χτυπήθηκε. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου πιθανολογείται ότι έχει δεχθεί σφαίρα από καλάσνικοφ αλλά έχει διαταχθεί νεκροτομή για να διευκρινιστεί εάν πυροβολήθηκε από τους ληστές.
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου