Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Προσαγωγές έξι ατόμων στην Αντιτρομοκρατική,που φέρονται ως συμμετέχοντες σε ένοπλη ληστεία και Οργάνωση


         Αριστερά: Ο Φοίβος Χαρίσης-Πούλος     Δεξιά: Ο Αργύρης Ντάλιος

Στην προσαγωγή έξι ατόμων προχώρησε σήμερα το απόγευμα ( Μεγάλη Τρίτη) η Αντιτρομοκρατική... Οι πέντε φέρονται να εμπλέκονται, άμεσα ή έμμεσα, στην υπόθεση ληστείας της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, λίγες ημέρες πριν από  τη ληστεία στο Βελβενδό Κοζάνης . O έκτος αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του στην υπόθεση.
Ειδικότερα, δύο εκ των προσαχθέντων ήταν καταζητούμενοι και ελέγχονται για συνέργεια στη ληστείας στον Φιλώτα Φλώρινας. 
Σύμφωνα, πάντα, με διαρροές,της αστυνομίας τις  οποίες  επικαλείται  το zougla.gr , πρόκειται για τους Φοίβο Χαρίση-Πούλο και Ανάργυρο Ντάλιο (φωτό άνω).Oι υπόλοιποι τρεις προσαχθέντες, φέρεται να τους φιλοξενούσαν .

               Ποιοι είναι οι Φοίβος-Χαρίσης Πούλος και Ανάργυρος Ντάλιος

*  Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση, αντιπροέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ.

*  Ο 22χρονος Αργύρης Ντάλιος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Φθιώτιδας.

Σε βάρος τους,στις 15 Φεβρουαρίου 2013,  είχαν εκδοθεί από τον Ειδικό Ανακριτή εντάλματα σύλληψης με τα οποία κατηγορούνται για ένταξη και συμμετοχή σε οργάνωση, καθώς και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού στις 28 Νοεμβρίου 2012 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Πηγή:zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου