Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η Ρωσία δημοσίως καταγγέλλει το άλλοθι των "χημικών",που χρησιμοποιεί η Δύση για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ...



φωτό Αρχείου  από τον εμφύλιο στη Συρία

Η Μόσχα  άργησε  πολύ να μπει και να λάβει ξεκάθαρη θέση στο  παιχνίδι  της Δύσης  με τη Συρία...

΄Ισως μπαίνει στο ...παραπέντε..
 Γιατί  και πληροφόρηση καλή  έχει  για τα  εγκλήματα  στη Συρία  , και εξάλλου  το μεγάλο "παραμύθι"  με τα "χημικά"  γνωρίζει πως  το έπαιξαν  δυναμικά  οι ΗΠΑ και η Αγγλία  για  να  βάλουν πόδι στα πετρέλαια  του  Ιράκ. Και το πέτυχαν....
Τώρα  ονειρεύονται και τα πετρέλαια του Ιράν...
΄Ολα τα άλλα είναι παραμύθια...
Κι  υπάρχουν από πίσω  κι αυτοί οι άθλιοι κλαζομένιοι καθηγητάδες  που θα  βγουν σχεδόν σε   καθεστωτικά  και πουλημένα  "διεθνή" ΜΜΕ να κάνουν "αναλύσεις" και να βγάλουν  "αφοριστικούς" λόγους  για  το τι ... κακό πράγμα είναι αυτά  τα ... "χημικκά" ,που αυτοί οι μεσανατολίτες , σχεδόν καθημερινά, ρίχνουν στους  λαούς  τους ...
  • Κι αυτό  ...δεν το αντέχει η καρδούλα τους  ,που είναι πιο  εύθραυστη  από την ...καρδιά μαρουλιού !!!
Επιστρέφουμε  όμως στη Μόσχα:
  • Οι πληροφορίες που αναφέρονται στη χρήση χημικών όπλων στη Συρία δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι για στρατιωτική επέμβαση στη χώρα αυτήπροειδοποίησε σήμερα ο απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μέση Ανατολή, υφυπουργός Εξωτερικών  Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.
  • "Εάν υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, θα πρέπει αυτές να έλθουν αμέσως στο φως και όχι να αποκρυβούν", τόνισε ο Μπογκντάνοφ, ο οποίος από προχθές  Πέμπτη επισκέπτεται  τη Βηρυτό ..
  • "Πρέπει να βεβαιωθούμε για τα στοιχεία αυτά αμέσως και με βάση διεθνή κριτήρια και όχι να τα χρησιμοποιούμε για άλλους σκοπούς.
  • "Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια και να έχουμε στοιχεία και όχι να βασιζόμαστε σε πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ και οι οποίες δε στηρίζονται σε γεγονότα", τόνισε ο Μπογκντάνοφ.
  • "Στο παρελθόν βιώσαμε μια βίαιη επέμβαση στο Ιράκ (το 2003)  με το πρόσχημα ότι η χώρα διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής ,κάτι που στο τέλος αποδείχθηκε αναληθές", κατέληξε.
Πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου