Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Tο ΠΑΣΟΚ έχει τρύπα,ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ , αλλά ... πανάκριβα ταξίδια του Γιωργάκη Παπανδρέου στο Πόρτο Ρίκο και το ΚέηνΤάουν!



΄Οσο είσαι στην εξουσία, ούτε οικονομικές “τρύπες” ανακαλύπτονται
ούτε καλούνται οικονομικοί Ελεγκτές... 
΄Οταν όμως σε πάρει η (εκλογική) κατηφόρα ,όπως έγινε με το Πα-ΣΟΚ ,
οι επίγονοι απαιτούν εξιλαστήρια θύματα , γιατί η δημόσια κάνουλα του πακτωλού δεν επαρκεί....
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές που ξημεροβραδιάζονται "διαβάζοντας"  τα οικονομικά του Πα-ΣΟΚ βρήκαν μία ...τρύπα να μετά συγχωρήσεως , δηλαδή κάπου ..στα 110 εκατομμύρια ευράκια! Για την περίοδο από το 2004 και μετά , δηλαδή επί της εποχής του Γιωργάκη Παπανδρέου!
  • Εκατόν δέκα εκατομμυριάκια ευρώ , η τρύπα του Πα-ΣΟΚ , Γιωργάκη... 
΄Ασε που ο Βενιζέλος , δηλαδή ο σημερινός αρχηγός του καταρρέοντος Πα-ΣΟΚ είδε τα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ για κάτι ταξιδάκια του Γιωργάκη και ...γούρλωσε τα μάτια του .
΄Ακου διακόσιες χιλιάδες ευρώ(200.000) για το ταξίδι του με την παρέα του στην Κόστα Ρίκα ,τον Ιανουάριο του 2012, για την ετήσια.... Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

  Ανάλογο αίτημα για κάλυψη εξόδων υπέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου και τον Απρίλιο του 2012, όταν μετέβη στο Κέιπ Τάουν όπου αυτή η ανύπαρκτη Σοσιαλιστική Διεθνής τον εξέλεξε εκ νέου ....πρόεδρό της.
Ο Ε. Βενιζέλος έδινε τότε την μάχη των βουλευτικών εκλογών και όταν αντέδρασε για το ποσό που ζητούσε ο πρώην πρωθυπουργός η απάντηση του κ. Παπανδρέου ήταν:

  • «Είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ, ότι εκλέχθηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς” !!!! 
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου