Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Στα άκρα  η  σύγκρουση Βενιζέλου - Παπανδρέου για τα άθλια  οικονομικά του κόμματος,με τον πρώτο να απορρίπτει την πρόταση  διαγραφής του Γιωργάκη...Τελικά ,ο Βαγγγέλης Βενιζέλος  δεν είχε  το τσαγανό  , μην πούμε  τ΄αρχίδια -και να μας κυνηγάνε εισαγγελείς- να δ ι α γ ρ ά ψ ε ι  τον πρώην πρόεδρο  Γ.Παπανδρέου  για τα τεράστια  χρέη  του κόμματος , αλλά και την πρωτοφανή  ανακοίνωσή του προκατόχου του.Δεν κρατούνται ούτε τα πολιτικά προσχήματα  της "ευγένειας"  και της "άμιλλας"...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τείνει να υιοθετήσει στις έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους τις εισηγήσεις που έχει δεχθεί για διαγραφή του προκατόχου του.
Η ενότητα του ΠΑΣΟΚ κρέμεται σε μια κλωστή, ενώ έντονος προβληματισμός υπάρχει στους κυβερνητικούς εταίρους και το Μέγαρο Μαξίμου για τυχόν επιπτώσεις των εξελίξεων στην κυβερνητική συνοχή.
Η Ιπποκράτους οργίστηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όπου αναφέρεται ότι «εξέφρασε την οργή του για τις απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της Προεδρίας του». Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό όπως τονίζει δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. «Όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη".

Πηγή: real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου