Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ο Ερντογάν "τρελάθηκε" και ...ξεσπάθωσε κατά της μπίρας !



Ο Ερντογάν «ξεσπάθωσε» κατά της μπίρας
πως σας φαίνεται  η... μαμιιουηπημένη αμφίεση της συζύγου; 

Ο Τούρκος ισλαμιστής πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναζωπύρωσε χθες τις ανησυχίες των κύκλων που υποστηρίζουν τον κοσμικό χαρακτήρα του τουρκικού κράτους όταν κατηγόρησε τους ιδρυτές της Δημοκρατίας της Τουρκίας ότι....ανήγαγαν την μπίρα σε εθνικό ποτό της χώρας, την ώρα που, σύμφωνα με τον ίδιο, ο τουρκικός λαός προτιμάει το αριάνι, ένα κρύο ρόφημα γιαουρτιού που δεν περιέχει αλκοόλ!!
Να ξεράσουμε....

  • «Τα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, ένα οινοπνευματώδες ποτό, όπως η μπίρα, παρουσιάστηκε δυστυχώς ως ένα δημοφιλές τουρκικό ποτό. Όμως το εθνικό μας ποτό είναι το αριάνι», δήλωσε χθες ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συμποσίου  στην Κωνσταντινούπολη για τις πολιτικές σε σχέση με τα οινοπνευματώδη ποτά!

Βρε με τι ασχολούνται οι άνθρωποι...
  • «Έφτασαν στο σημείο που ορισμένες οικογένειες άρχισαν να δίνουν μπίρα στα παιδιά τους στην ηλικία του δημοτικού σχολείου με την αιτιολογία ότι ήταν καλό για την υγεία και θρεπτικό», σημείωσε ο Ερντογάν.

Ο ισλαμιστής πρωθυπουργός Ερντογάν  φαίνεται να τάχει παίξει  , εκτός ΑΝ το λεγόμενο "κοσμικό κράτος"  της Τουρκίας  πνέει τα λοίσθια  , και θα ...αναδυθεί το ..  καθαρό  ισλαμικό κράτος...
Εξάλλου , ο Ερντογάν επανέλαβε σήμερα τις δηλώσεις του, εξηγώντας ενώπιον επιχειρηματιών ότι ο παππούς του του είχε συστήσει να κηρύξει το αριάνι εθνικό ποτό «για να έχει το έθνος μια υγιή γενιά».
Κ α λ ά  κ ρ α σ ι ά  , σύντροφε Ταγίπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου