Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ο παιδεραστής Σειραγάκης πουλάει τρέλα και δηλώνει ...«πολιτικός κρατούμενος» !!!


«Πολιτικός κρατούμενος» δήλωσε ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Σειραγάκης

Στις 16 Μαΐου θα συνεχιστεί στο Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η δίκη του Νίκου Σειραγάκη ,  προπονητή και κατηγορούμενου για παιδεραστία δεκάδων  ανήλικων αγοριών  . Κι  αντί να ντρέπεται και να  ζητάει  να  τον στείλουν στον άλλο κόσμο το νωρίτερο  για τα  εγκλήματ'α  του  σε  δεκάδες  ανήλικα  αγόρια , το παίζει  ...άνετος  και προκλητικός ...Και  την τελευταία  ημέρα  έκανε  λόγο πως  είναι ..."πολιτικός κρατούμνενος" ,που μπήκε φυλακή για τις ιδέες του!!!

Α ρε , ...βούρτσα που του  χρειάζεται....

Υπενθυμίζεται ,πως αυτό το κτήνος της Κρήτης  συνελήφθη  επ' αυτοφώρω την 1η Δεκεμβρίου του 2011 ,μέσα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, να ασελγεί σε δύο ανηλίκους, ενώ με βάση το κατηγορητήριο είχε "δράση" τουλάχιστον από το 2006 σε βάρος δεκάδων παιδιών. 


           Τον καίνε  οι  122 τηλεφωνικές συνομιλίες με  ανήλικους...

Στη διάρκεια της διαδικασίας ανάγνωσης των εγγράφων, μεταξύ των οποίων υπήρχαν 122 τηλεφωνικές του συνομιλίες με ανήλικους που είχαν καταγραφεί από παρακολουθήσεις κατόπιν εισαγγελικής εντολής για άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, ο κατηγορούμενος παιδεραστής ισχυρίσθηκε , ότι δεν έπαιρνε εκείνος τηλέφωνο τα παιδιά αλλά εκείνα τον καλούσαν, αποσιωπώντας ωστόσο ότι τα πίεζε και τα εκβίαζε ψυχολογικά, συνήθως μετά τις προπονήσεις αλλά και τις νύχτες μέσω του chat στο facebook ζητώντας τους να τα συναντήσει και τους καθόριζε τις ώρες των ραντεβού.
Ο Νίκος Σειραγάκης, σύμφωνα με το rethnea.gr, στη συνεδρίαση του Σαββάτου μάλιστα υποστήριξε ότι οι πράξεις του δεν ήταν πράξεις κακοποίησης των ανηλίκων, αλλά ήταν μια ακραία σωματική επαφή, που τους επέτρεπε να ξεπεράσουν φοβίες και να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου