Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«Στη μπάντα, στην μπάντα, περνάει ο Λοσάντα» !΄Ασε που ήρθε και ..."το Ποτάμι" για να μας σώσει!


Από :Antinews.gr
Mε πηχυαίους τίτλους προσπαθούν να πείσουν ότι 
«το Ποτάμι και το Λιμάνι παρασέρνουν τα κόμματα.
 Το παλιό σαρώνει το νέο». 
Σιγά σύντροφοι μη σκίσετε κανένα καλτσόν...
Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της υποψηφιότητας για δημοτικός σύμβουλος Πειραιά του… Χούλιο Λοσάντα. Ενός θρύλου του Ολυμπιακού ,που έγινε σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων γαύρων.
Αστειευόμαστε φυσικά ,καθώς κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει αφού δεν προλαβαίνει ο Λοσάντα να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, εκτός κι αν ο πρόεδρος Μαρινάκης έχει… άκρες και ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.H φιέστα για το 41ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού δεν διέφερε και πολύ από τα προηγούμενα σόου. Ο κόσμος έχει φάει στη μάπα τέτοιες φιέστες για τα… σίγουρα πρωταθλήματα του Θρύλου, ωστόσο, στο φετινό εκτός από την έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του κόσμου υπήρχε και μια ακόμη διαφορά. Ότι εξελίχθηκε σε προεκλογικό πάρτι για τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ο οποίος ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα έδωσε το τρόπαιο στον… υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο και αποθεώθηκε από τους Ολυμπιακούς. 
Μαζί με τον Χούλιο Λοσάντα έκαναν ένα ωραίο σόου, αφού προηγουμένως ο κ. Μώραλης πέρασε από διάφορα κανάλια και εφημερίδες για να διαφημίσει την κίνησή του για την κατάκτηση του Πειραιά. 
Κι όπως ξέρουμε όλοι, όταν σε «πάνε» τα ΜΜΕ, ακόμη και το φθαρμένο, το παλιό, ή το περίεργο «βαφτίζεται» καινούργιο, μοντέρνο, ενδιαφέρον, εντυπωσιακό και ανανεωτικό.

Ήδη σε διάφορα ρεπορτάζ η ολυμπιακή κίνηση Μώραλη, Μαρινάκη, Πέτρου Κόκκαλη και λοιπών Πειραιωτών που μπήκαν μπροστά για να κατακτήσουν τον δημαρχιακό θώκο, εμφανίζεται ως κάτι εξαιρετικά σημαντικό που ανατρέπει τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή. 
Ο δε Μώραλης χαρακτηρίζεται με ιδιαίτερη… συγκίνηση η ήρεμη δύναμη
Και τα μυαλά στα κάγκελα δηλαδή όταν ήρεμη δύναμη είναι ο πρώην εμψυχωτής της Θύρας 7.

Παραλληλίζεται μάλιστα το ψηφοδέλτιο του Ολυμπιακού με το Ποτάμι του Θεοδωράκη και με πηχυαίους τίτλους στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται χαρακτηριστικά 
  • «Το Ποτάμι και το Λιμάνι παρασέρνουν τα κόμματα. Το παλιό σαρώνει το νέο»!
Σιγά σύντροφοι μη σκίσετε κανένα καλτσόν. Που θα επιβάλλετε τη γνώμη σας ότι είναι νέο ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μώραλης, ουσιαστικά ο Μαρινάκης.

Από πού κι ως που είναι νέοι όλοι αυτοί που σαρώνουν το παλιό; Ποιες είναι οι νέες ιδέες τους, ποιες οι ανατροπές που προτείνουν; 
Ο Θεοδωράκης δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση αν δεν έχει γίνει μοντάζ, ενώ ο Μώραλης και ο Ολυμπιακός μόνο νέο δεν είναι. 
Ισόβιοι πρωταθλητές, ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ όλες τις θέσεις και πάνε να ελέγξουν και το λιμάνι με τα 2,5 δις ευρώ που θα πάρει μέσω του ΕΣΠΑ. 
Παλιές μπίζνες δηλαδή από πρόσωπα που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.
Όλοι αυτοί σαρώνουν τα κόμματα; Ή μήπως μια επικοινωνιακά στημένη επιχείρηση προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο ότι το «καινούργιο» θα ανατρέψει το παλιό; Αλλά ακόμη και καινούργιο να είναι αυτό που λένε διάφοροι κονδυλοφόροι και παπαγάλοι, όταν είναι διεφθαρμένο και εκπροσωπεί παλιές συμπεριφορές τι να το κάνεις;
 Όταν το ίδιο το σύστημα φυτεύει «νέους» υποψήφιους για να διασωθεί μέσα στην καταιγίδα που χτυπά ακόμη την Ελλάδα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν να ψηφίσουμε Θεοδωράκη και Μαρινάκη; Έλεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου