Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Eπιχειρηματίες και μηντιάρχες θέλουν ν’ αρπάξουν τους 2 τόνους ηρωίνης του Noor One!!!


 
Το κείμενο που ακολουθεί είναι από αυτά ,που λέμε "κουφά"..Ασε που δεν μπορείς να τ΄αποδείξεις ...
Το δημοσιεύει το kourdistoportocali.com ,που έχει μία ..."αδυναμία" σε τέτοια "κουφά" θέματα..
Το αναδημοσιεύουμε ως έχει:

" Yπάρχει κίνδυνος οι 2 τόνοι ηρωίνης του Noor One  να μην φθάσουν ποτέ στην υψικάμινο.
Οι αρμόδιοι υπουργοί Βαρβιτσιώτης και Κικίλιας καθώς και το Μέγαρο Μαξίμου δέχονται υπόγειες πιέσεις από συμφέροντα να τους παραδώσουν το πολύτιμο φορτίο!
Μάλιστα τα συμφέρονται προτείνουν να φανεί σαν κλοπή η όλη ιστορία την οποία τοποθετούν το 15Αυγουστο που η χώρα θα βρίσκεται γονυπετής στις ανά την Ελλάδα Παναγίες!
Καλούμε τώρα τους Βαρβιτσιώτη και Κικίλια να κάψουν σε ζωντανή μετάδοση το πολύτιμο φορτίο ώστε να μην επιτρέπουν σε πάσης φύσεως συμφέροντα-ανάμεσά τους και χρεοκοημένοι εκδότες-να θέλουν να οικειοποιηθούν το φορτίο.
Ρίξτε τώρα στην πυρά την ηρωίνη διαφορετικά θα μεταβληθεί σε εκρηκτική ύλη που θα ανατινάξει την κυβέρνηση. Μ΄ αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε.
Στο μεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους Newsbomb το κουβάρι του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του πλοίου που μετέφερε τις τεράστιες ποσότητες ηρωίνης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές.  Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι έρευνες συνεχίζονται πολύ προσεκτικά και σε άλλες περιοχές και εντός και εκτός Αττικής, πάντα με τη συνεργασία και της Interpol.
Όπως εκτιμούν οι αρχές το «ιστορικό» του πλοίου ενδέχεται να βγάλει λαβράκια και να προκαλέσει τσουνάμι αποκαλύψεων.Ήδη εκτός από την φερόμενη ως σημερινή ιδιοκτήτρια, έχει κληθεί και ο σύζυγός της να καταθέσει, ενώ ως ιδιοκτήτης του πλοίου στο παρελθόν φέρεται να είναι και ο επιχειρηματίας κ. Αιμίλιος Κοτσώνηςστην κατοχή του οποίου φέρεται να υπήρξε το NOOR ONE πριν από δύο περίπου χρόνια.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία που τον Δεκέμβριο του 2013 δέχτηκε δολοφονική από αγνώστους έξω από τα γραφεία της εταιρίας του, της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, στον Άλιμο και το όνομά του «έπαιξε» για πρώτη φορά στην υπόθεση του NOOR ONE, σε σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ"
.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου