Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

"Θα μου κλάσεις τ΄αρχίδια" ήταν η ....αφοπλιστική απάντηση του Κατρούγκαλου στους τσαμπουκάδες και τις απειλές του Μανόλh Κεφαλογιάννη.πως θα ...τον πλακώσει ......

Δεύτερο επεισόδιο με κλειστές κάμερες: Κεφαλογιάννης: Εχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω -Κατρούγκαλος: Θα μου κ@@@@@ τα...

Κεφαλογιάννης -Κατρούγκαλος : επεισόδιο Νο  2!
Κεφαλογιάννης :" Εχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω..."
Κατρούγκαλος: " Θα μου κλάσεις  τ΄αρχίδια..."!!
Αυτά τα ...ωραία  συνέβησαν σε  ...τηλεοπτικά  πλατώ  , αλλά κατά την ώρα του  διαλείμματος!
Ατυχία που  χάσαμε  τέτοιο  επεισόδιο...
Γιατί ο πρωϊνός  απίστευτος καυγάς του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο δεν εκτονώθηκε μπροστά στις κάμερες ,αλλά είχε και συνέχεια όταν έπεσαν οι διαφημίσεις¨, όπως  αναφέρει  το iefimerida.gr  από το οποίο   αντλούμε  κι  αυτούς  τους ....ηθικοχριστιανικούς  διαπληκτισμούς!!!.
Οταν οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του είπαν ότι έκανε λάθος και ότι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που εννοούσε με τα όσα είπε περί καταδίκης δεν είναι πατέρας του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο κ. Κατρούγκαλος απτόητος απάντησε ,ε εντάξει και τι έγινε θα βγω να ζητήσω συγνώμη ,και μετά θα πω ότι αυτός ο Κεφαλογιάννης είναι διαπλεκόμενος. Μα έχει πεθάνει ο άνθρωπος του έλεγαν οι υπόλοιποι στο τραπέζι.
Ακούγωντας αυτά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης οργίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: έχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο.
Θα μου κλάσεις τα αρχίδια, του απάντησε ο κ. Κατρουγκαλος και συνέχισε, δεν είσαι απλά ηλίθιος, είσαι πολύ ηλίθιος.
Μάλιστα ο Μανώλης Κεφαλογιαννης ήταν τόσο έξαλλος ώστε έβαλε στο κινητό τηλέφωνο του το χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα για τα... 5 λεπτά  !!!
 Και οι δυο τελικά έφυγαν από το στούντιο βρίζοντας ο ένας τον άλλον βλάκα και ηλίθιο. ,
Πηγή;iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου