Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αγγλίδες , παντρεύτηκαν στελέχη της τζιχάντ και τώρα διευθύνουν μπουρδέλα για τους τρομοκράτες τζιχαντιστές ....




Αγγλίδες  τζιχαντίστριες διευθύνουν  ...μπουρδέλα  στα οποία χιλιάδες αιχμάλωτες  Ιρακινές αναγκάζονται να "εργάζονται"...για ικανοποίηση των τρομοκρατών τζιχαντιστών!!!
 Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία προέκυψαν όταν αποκαλύφθηκε ότι νεαρές Αγγλίδες  βρίσκονται πίσω από μια θηλυκή αποκλειστικά, φανατική θρησκευτική πολιτοφυλακή στην Ράκα, που τιμωρεί βάναυσα την «αντι-ισλαμική συμπεριφορά» στην περιοχή.
Πηγές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες, που ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για να παντρευτούν  μαχητές του IS, έχουν δημιουργήσει επίσης οίκους ανοχής για τους μαχητές. Μια πηγή είπε στην Mirror: 
  • «Οι γυναίκες αυτές χρησιμοποιούν τη βάρβαρη ερμηνεία της ισλαμικής πίστης για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Πιστεύουν ότι οι μαχητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γυναίκες όπως θέλουν, δεδομένου ότι είναι μη-μουσουλμάνες. Είναι Βρετανίδες που έχουν ανέβει στα ανώτερα κλιμάκια της αστυνομίας που εφαρμόζει τη σαρία του Ισλαμικού Κράτους και τώρα είναι υπεύθυνες για αυτή τη λειτουργία. Είναι περίεργο και παράλογο».
Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν αποδείξεις από «άγριους βιασμούς» που χρησιμοποιούνται ως όπλα πολέμου κατά των γυναικών και των νεαρών αγοριών και κοριτσιών που ανήκουν σε μειονότητες όπως οι Γιαζίντι κι οι Χριστιανοί. Το ISIS, δηλώνουν εμπειρογνώμονες, επιτρέπει στους οπαδούς του να βιάζουν κορίτσια και γυναίκες ως «ανταμοιβή».

Για τους άνδρες του ISIS, οι γυναίκες αποτελούν μια κατώτερη φυλή, με την οποία απολαμβάνουν το σεξ και στη συνέχεια απορρίπτονται ή πωλούνται ως σκλάβες. Μία έφηβη που αιχμαλωτίστηκε από το IS περιέγραψε πως εξαναγκάστηκε σε σεξουαλική δουλεία από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, μαζί με 40 άλλες γυναίκες, ανάμεσά τους και 12χρονα κορίτσια. Η 17χρονη από τη μειονότητα των Γιαζίντι, η οποία εξακολουθεί να είναι αιχμάλωτη, είπε ότι οι βασανιστές της ήταν «άνθρωποι χωρίς καρδιά» που «δεν ελευθερώνουν ούτε τις γυναίκες με μικρά παιδιά». Όπως λέει, οι γυναίκες που είναι μαζί της φυλακισμένες κακοποιούνται σεξουαλικά σε καθημερινή βάση, ενώ κρατούνται σε ένα κτίριο με παράθυρα με κάγκελα και φρουρούνται από ένοπλους άνδρες.

«Σας ικετεύω να μην δημοσιεύσετε το όνομά μου, γιατί ντρέπομαι τόσο πολύ για ό,τι κάνουν σε μένα» είπε στην Repubblica. «Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που απλά θέλει να πεθάνει. Αλλά υπάρχει ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου που εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα σωθεί και ότι θα είναι σε θέση να αγκαλιάσει τους γονείς μου και πάλι». Η εφημερίδα έδωσε στο κορίτσι έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου από τους γονείς της, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο ιρακινό Κουρδιστάν. «Για να μας βλάψουν ακόμη περισσότερο, μας είπαν να περιγράψουμε λεπτομερώς στους γονείς μας τι κάνουν. Γελούν με μας, επειδή νομίζουν ότι είναι ανίκητοι». Στο ερώτημα γιατί της επέτρεψαν την επικοινωνία, απάντησε ότι το κάνουν για να γνωρίσει ο κόσμος τι γίνεται αλλά και για να ταπεινώνουν τις αιχμάλωτες ακόμα περισσότερο.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι περίπου 50 Βρετανίδες έχουν ενταχθεί στο IS και τέσσερις από αυτές έχουν αναγνωριστεί. Οι περισσότερες είναι ιδιαίτερα φανατισμένες. «Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο πεδίο της μάχης, φέρτε το πεδίο της μάχης στο σπίτι σας» έγραψε μία στο Tweeter. Άλλες πάλι ανεβάζουν μηνύματα στα οποία λένε τι ωραία περνάνε με τις φίλες τους, ενώ οι άντρες τους πολεμούν. Και άλλες, μαζί με τα φανατικά μηνύματα, ποστάρουν ακόμα και φωτογραφίες με συνταγές!

http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/09/11/isis-sex-slaves-british-jihadists_n_5802532.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου