Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ ...εθίγησαν από το λόγο του Παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενώ "κάνουν στραβά μάτια" για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων από το Ισραήλ



Υποκριτές και Φαρισαίοι...
Και μέσα  στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ .
Οι ΗΠΑ, λοιπόν, επέκριναν τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς για την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην οποία ζήτησε το τέλος της ισραηλινής κατοχής και «την ανεξαρτησία του κράτους της Παλαιστίνης».
Αυτό  ζήτησε  ο ταλαίπωρος: δηλαδή να ΤΕΡΜΑΤΣΘΕΙ η ισραηλινή ΚΑΤΟΧΗ  ...!!!!
Να μην θρηνήσουν πάλι χιλιάδες  νεκρούς Παλαιστίνιους...
Την ανακοίνωση την έκανε  η ελληνοαμερικανίδα  εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι. στην οποία  ανέφερε τα  εξής:
  • «Στη ομιλία του προέδρου Αμπάς χρησιμοποιήθηκαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι οποίοι είναι βαθιά απογοητευτικοί και τους οποίους απορρίπτουμε»!!!
Επίσης, η  Ψάκι επέκρινε «τις αντιπαραγωγικές δηλώσεις που υπονομεύουν τις προσπάθειες που έχουν στόχο τη δημιουργία ενός θετικού κλίματος και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ των πλευρών».
Τι μας λες...
Νωρίτερα ο  Αμπάς είχε απευθύνει  έκκληση ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για ...τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και να αναγνωριστεί η «ανεξαρτησία του κράτους της Παλαιστίνης», ενώ κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διεξήγαγε «έναν νέο πόλεμο γενοκτονίας» στη Λωρίδα της Γάζας, και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να «τιμωρηθούν οι ένοχοι».
Τη λευτεριά του λαού του  ζήτησε ..Και οι υποκριτές  της Ουάσινγκτον  ..εξανέστησαν.
Βέβαια  και το το "περιβάλλον" του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε την ομιλία του Αμπάς «υποκίνηση στο μίσος γεμάτη ψεύδη», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Δεν μιλά έτσι ένας άνθρωπος της ειρήνης», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή από το περιβάλλον του Νετανιάχου.
Αλλά και  ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν κατηγόρησε τον παλαιστίνιο πρόεδρο για «διπλωματική τρομοκρατία»!

Πηγή:enikos.gr
Σημείωση :Οι φωτογραφίες   είναι  από την πρόσφατη  ....«διπλωματική τρομοκρατία» του Αμπάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου